Skocz do zawartości
Orgiusz

Zajete Sockety Ram

Rekomendowane odpowiedzi

witam. gdzies :unsure: obilo mi sie o uszy ze przy zajmowaniu wszyskich socketow na kt600 nie uzywa sie kostek z taktowaniem 400MHz. pytam sie bo juz mam 2 kostki 256MB <_< i przymierzam sie do kolejnej i chcialbym aby wszystko smigalo na dzien dobry. zatem mam brac 333 czy 400MHz?? :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. gdzies :unsure: obilo mi sie o uszy ze przy zajmowaniu wszyskich socketow na kt600 nie uzywa sie kostek z taktowaniem 400MHz. pytam sie bo juz mam 2 kostki 256MB <_< i przymierzam sie do kolejnej i chcialbym aby wszystko smigalo na dzien dobry. zatem mam brac 333 czy 400MHz??  :mellow:

1429139[/snapback]

Oczywiście że brać DDR400. DDR400 też może pracować z częstotliwością 166MHz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. gdzies :unsure: obilo mi sie o uszy ze przy zajmowaniu wszyskich socketow na kt600 nie uzywa sie kostek z taktowaniem 400MHz. pytam sie bo juz mam 2 kostki 256MB <_< i przymierzam sie do kolejnej i chcialbym aby wszystko smigalo na dzien dobry. zatem mam brac 333 czy 400MHz??  :mellow:

1429139[/snapback]

miałem przez 2 tyg 3x256 400MHZ (2xTwinMos i 1xKingstone 400MHz cl2,5) Wsio działało ślicznie na 400MHz :)

z tego co wiem na 400MHz obsługuje tylko 1,5gb albo 2gb a na 166 3gb ale nie jestem pewien!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi