Gość poli_x Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) jaka jest roznica w ramie miedzy cl2.5 i cl3. jakie radzicicie kupywac cl3.? bo bede wymienial wreszcie ram P.S i jeszcze takie pytanie...obecnie mam elixira na 266 mhz...rozumiem ze jak wloze 400mhz samo sie nie przestawi na to taktowanie? poprostu bede musial w biosie zmienic z zaznaczonych 266 na 400? Edytowane 6 Maja 2005 przez poli_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) ad.1 a_ między 2.0, a 2.5 znikome różnice b_ między 2.5, a 3.0 znikome różnice Nie pamiętam dokładnie, chyba gdzieś coś takiego mi przeleciało przed oczkami. Ale nie pamiętam, czy to dotyczyło "a", czy "b" Niech sie ktoś inny wypowie. Bo ja nie jestem pewien. ad.2 to zależy czy w biosie masz ustawione: AUTO - jak tak masz to nic nie musisz ustawiac, samo powinno wskoczyć na 400 Manual - jak to ta ustaw ręcznie Edytowane 6 Maja 2005 przez Son-Goku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 nie takie znikome prawie kazda kostka ktora defoult ma cl3 biega na 2,5 , a jak nie biega to sie ja piesci delikatnie pradem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Hmm...różnica jest między CL2 a CL 2.5...wtedy jest zauważalnie większa.... Lepiej jest brać kostki CL2.5 bo takie się łatwiej O/C. A co do taktowania to jak kupisz 400 to i tak płyta CI ustawi 266 ze względu na ELixszity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Hmm...różnica jest między CL2 a CL 2.5...wtedy jest zauważalnie większa.... Lepiej jest brać kostki CL2.5 bo takie się łatwiej O/C. A co do taktowania to jak kupisz 400 to i tak płyta CI ustawi 266 ze względu na ELixszity. 1430564[/snapback] No chyba ze tego elixira wywali to wtedy ram na auto i jest git :) (ja bym to wywalił w cholere :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 im mniejsze cas latency tym szybsze - proste - po co komplikowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poli_x Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Hmm...różnica jest między CL2 a CL 2.5...wtedy jest zauważalnie większa.... Lepiej jest brać kostki CL2.5 bo takie się łatwiej O/C. A co do taktowania to jak kupisz 400 to i tak płyta CI ustawi 266 ze względu na ELixszity. 1430564[/snapback] a jakie byly by lepsze? Twinmosy 2.5 czy Kingstony 3 :> bo cena jest przyblizona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 nie pytaj o pamieci , tylko powiedz na jakich kostkach sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 nie pytaj o pamieci , tylko powiedz na jakich kostkach sa 1431480[/snapback] Otóż to...kostki kolego kostki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poli_x Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Otóż to...kostki kolego kostki :?: 1431868[/snapback] no,a co wy byscie radzili...? moze jakas oferta z allegro,albo komputronika cos co wedlog was jest godne zakupu...grunt to 512 mb i 400 mhz taktowanie jak mozecie dajcie jakies linki albo cos...bo ja na kostkach sie nie znam...co prawda nie bede ramu podkrecał pewnie...poniewaz plyta glowna na duzo nie pozwala K8N-e Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Jak tanie i dobre to moze to cie zadowoli ;) Mozesz tez pomyslec o A-DATA 512MB DDR400 za 175zł sprzedaje luks__pl z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poli_x Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Jak tanie i dobre to moze 1433499[/snapback]wziolem hynixy dzieki :) za rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...