nonameplum Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Jak każdy użytkownik blaszaka tak i ja stoje przed dylematem co kupić za taką kwotę. :mur: Chodzi mi o sam PC bez klawiatur, myszek, monitorów itp. itd. "Skleiłem" taki zestaw: Procesor: AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Winchester zawiera: wentylator procesora Karta graficzna: GeForce 6600GT Gainward Ultra/1960 PCX XP "GS" GLH (PCI-E Dysk twardy: IDE/SATAMaxtor DiamondMax +9 80 GB (8MB) 6Y080M0 SATA Napędy optyczne: Asus DRW-1608P BOX Zasilacz: Chieftec 360W (HPC-360-202DF) Płyta główna: Asus A8N-E nForce4 Ultra zawiera: karta muzyczna, karta sieciowa Pamięć: RAMDDR 512MB PC-400 TwinMos CL 2.5 Prosił bym Was, znawców komputerowych :rolleyes: o porade co zmienić. Mnie szczególnie zastanawia karta graficzna (może jakaś inna, chociaż ta jest jedną z najwydajniejszych - z tego co czytałem w testach), myśle też nad płytą główną i ramem, do reszty jestem raczej przekonany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 dobry komp po co zmieniac B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...