radoos Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Witam Od ok. tygodnia nie moge wysylac wiadomosci z gg , wpkontakt itp. na idee.Co jest ??? Czy to prawda ze idea mam chwilowo nieczynną bramke w celu uleprzenia ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 oni ciagle cos polepszaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 "nasz idealny operator wprowadził kolejną rewelacyjną metodę uprzykrzania życia swoim (i nie tylko) abonentom, polegającą na tym, że od dnia dzisiejszego wysłać SMS'a przez bramkę idei (102) będzie można *tylko* bezpośrednio z sms.idea.pl. trzeba mianowicie wpisać hasło-kod dostępu, które wyświetla się na owej stronie. nie podanie hasła uniemożliwia wysłanie sms-a." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 "nasz idealny operator wprowadził kolejną rewelacyjną metodę uprzykrzania życia swoim (i nie tylko) abonentom, polegającą na tym, że od dnia dzisiejszego wysłać SMS'a przez bramkę idei (102) będzie można *tylko* bezpośrednio z sms.idea.pl. trzeba mianowicie wpisać hasło-kod dostępu, które wyświetla się na owej stronie. nie podanie hasła uniemożliwia wysłanie sms-a." Ale z nich chamy.... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Tam chamy jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze Swoja droga jestem prawie pewien ze w najblizszym czasie era wogole zlikwiduje publicznie dostepna bramke SMS zostanie najprawdopodobniej tylko dla abonentow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 no niestety IDEA troche dala [gluteus maximus] z tym pomyslem :( ale z ICQ moge nadal wysylac sms'y na cegly z sieci ideii, oprocz numerow zaczynajacych sie od 507... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Tam chamy jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze Swoja droga jestem prawie pewien ze w najblizszym czasie era wogole zlikwiduje publicznie dostepna bramke SMS zostanie najprawdopodobniej tylko dla abonentow To jeszcze powiedź co w najbliższym czasie zrobi PLUS GSM. :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Licho wie z Plusa zadko cos wycieka przed czasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 mam inernet przez siec kablowa i najfajniejsze do tej pory bylo to ze jest ponad 1000 userow w tej siec mamy 1 IP wszyscy zew i limit i np na plusa po godzinie 10 00 nie dalo sie wyslac sms poniewaz limit zostal wykorzystany a chociaz ja np nie wyslalem zadnego sms w danym dniu ale teraz chba cos polepszyli i tego nie ma ( czy wy tez takie odniesliscie wrazenie ? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 zabiłbym tych mośków z idei chciałem pogonić klienta a tu yyyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 kijowa ta ich bramka ostatnio... wiecznie jakies komunikaty "nieznay token/token wyczerpany" albo "dokument nie zawiera zadnych danych....". a najgorsze ze tylko w mozilli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 do gg jest juz nowy modul sciagany automatycznie,ale haslo i tah trzeba pisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...