Skocz do zawartości
Jeditte

Cos Do Ogladanie Tv Na Kompie :)

Rekomendowane odpowiedzi

ogolnie to mam takiego problema czy oplaca sie teraz kupowac jakis tuner tv zeby moc podlaczyc zwykly kabel od kablowki i ogladac tw za pomoca kompa? :)

Głownie chodzi o to ze zepsol mi sie tv w pokoju i mam problem :)

Kupic jakis tuner tv na allegro za XXX pln czy jakos tak

kupic new tv za ponad 500 :)

jak sie ma jakosc z kompa( monitor 17" i sprzet jak w sygnaturce) telewizji do jakosci zwyklego 17" telewizorka :)

jezeli jest to porownywalne aby tylko nie gorsze to jaki tego typu polecacie aby bylo dobre i sprawdzone :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra ale tego winfasta do mojej plyty chyba nie wsadze :) znaczy chodzi mi o pci2.2

potrzebuje czegos na pci 1.0( ? ) dokaldnie do plyty z sygnaturki

Edytowane przez Jeditte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu nie mialby wejsc do Ciebie?

A jak nie tamten, to moge spokojnie polecic swoj (Winfast TV 2000 XP RM), ew. jego wersje Expert (rozni sie tym ze ma radio i sporo dodatkowego oprogramowania do obrobki wideo, ale jest 2 razy drozsza).

RM mnie kosztowal 110PLN, obraz ma bardzo dobry, oprogramowanie bez bajerow, ale ma wszystko co trzeba. Nie testowalem co prawda tunera TV , ale obraz z konsoli czy magnetowidu VHS jest bez zarzutu.

Chociaz niestety, spojrzalem na pudelko i tez jest PCI 2.2 :( Ale az dziwne, zeby takie mobo tego nie mialo - moja ma... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

A odkopię sobie żeby nie zakładać nowego tematu. Jaki tuner tv/fm kupić. Chciał bym na nim oglądać tv i słuchać radia jak sama nazwa wskazuje ;) Chodzi o to żebym mógł też podłączyć kamerę i zgrać z niej (albo z kablówki) film/program itp.

Co polecacie, pułap cenowy? Sam nie wiem, nie za drogi, nie za tani. 150 ale jak będzie warto to coś dorzucę. Może jakiś winfast global fm? Dobre to to?

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi