Skocz do zawartości
slomek3

Sie Zwawiesza Sam

Rekomendowane odpowiedzi

komp po wlaczeniu jest jak swiezo narodzony, szybko wszytsko sie wlacza, ale niestety po kilkunastu minutach gry np: NFS 2 sie zawiesza. dlaczego??

czy to moze byc wina procka?? JAK SPRAWDZIC CZY JEST WALNIETY??

Mam:

MSI 915P NEO2 PLATINUM

PIV 3,0GHZ LGA775

2 X KINGSTON 512 DDR2 533MHZ

GECUBE RADEON X300 256DDDR 128 BITÓW

DVD-RW LITEON

CAVIAR 160 GIGA 7200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to nie jest dalej wina sterowników albo biosa :-P? Poważnie, przegrzewanie można by podejrzewać jeśli dzieje się to po jakimś czasie obciążenia procka. Z drugiej strony, P4 to bardzo zaawansowany procesor i wiele rzeczy może robić samodzielnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Srry za ot , ale co oznacza dokladnie szlifowanie procesora ,a dokladniej dlaczego trzeba na nie uważac . Wiem , ze chodzi o szlifowanie gory procka prawdopodobnie dla osiagniecia lepszych temperatur (odslonięcie rdzenia) , albo zdrapania numerków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Srry za ot , ale co oznacza dokladnie szlifowanie procesora ,a  dokladniej dlaczego trzeba na nie uważac . Wiem , ze chodzi o szlifowanie gory procka prawdopodobnie dla osiagniecia lepszych temperatur (odslonięcie rdzenia) , albo zdrapania numerków

1439204[/snapback]

nie ten topic.... :)

na szlifowane procki trzeba uwazac, poniewaz sprytni ludzie wynosza procki, ktore nie przeszly testow, zamiast je wyrzucac i takie wadliwe procki trafiaja na rynek....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi