slavok Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jestem pod wrazeniem jestem w szoku japonce w swoich suprach skylinach i nsxach to bolki w porównani z tym czymś: http://forum.radom.pl/BOBO.wmv :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jestem pod wrazeniem jestem w szoku japonce w swoich suprach skylinach i nsxach to bolki w porównani z tym czymś: 1435662[/snapback] widziałem to kiedyś, z takiej duzej predkosci to pewno dość łatwo w drift wejsc 300hp i sobie poradzisz :P wg mnie to jest słabe w porównaniu z PRAWDZIWYM DRIFTEM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Stareeeee, tworczośc arabusów znam juz od dawna... Pozatym mialem gdzies linka do ich strony, niektore filmiki wgniatały. Jak znajde to napisze. MILEJ LEKTURY :P Macie, jak ktos wyhaczy fajny filmik to niech poda instrukcje do jego sciagniecia. Edytowane 9 Maja 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 OMG chyba trzeba się zarejestrować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Jak ktos to rozpracuje to niech da znać, mi sie nie chce bawic ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Fajny jest tez filmik gdzie nie udaja im sie akcje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jezeli mova o driftach to tutaj tezmozna znalezc co nieco ;] http://www.drifting.com/forums/archive/index.php/f-36.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Chlopaki niezle wymiataja!!!!! Sporo filmikow jest na www.streetracing.pl W Europie to jak na razie Polak jest gora!!!!!! Arabowie maja kase na rozne przerobki autek i sien ie martwia jak skasuja bryczke. Poza tym jezdza totalnie bez wyobrazni trzeba tam uwazac jak cholera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...