Rosio Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 PC GEIGER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ja to chce ale jush normalnie od zaraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 gdyby ktos znal jakiekolwiek miejsce gdzie mozna kupic ten PCI Bus Performance Monitoring Kit to prosze o namiary. no ja tez chce miec ten sprzet. i to bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ja tesh bym, se qpil, jednak cena pewnie zaporowa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 eeeee, no nie powiem zmiekla mi troche rura. koszt tej zabawki to okolo 50$ + 12$ shipping. no to troche kwota nie mala jest. oczywiscie nie spodziewalem sie ze bedzie to kosztowac 60pln - jednak jak dla mnie jest to o jakies 25-30% za duzo. zamowienie nalezy wyslac faksem - a tutaj adres formularza dla HardCore'owcow: http://www.ioss.com.tw/eg/orderform0920.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ale widac ladne wykonanie i te sprawy, to musialo ze 200 koshtowac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Fajna sprawa, ale DROGIE ;(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 No, niestety ;( Ale wykonanie porządne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Już wiem co chcę na gwiazdkę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Już wiem co chcę na gwiazdkę :lol: chyba sie trzeba zabrac za pisanie listu do Swietego Mikolaja, kto pierwszy ten lepszy :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 chyba sie trzeba zabrac za pisanie listu do Swietego Mikolaja, kto pierwszy ten lepszy :lol: :P Ja już napisałem, ale odpisał, że nie ma kasy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Uważam że jest to zupełnie nieptrzebny wydatek...jak ktos juz podkreca to powinien wiedziec jak co i z czym:) Szacuneczek Ps.Jakby mi ktos dał tobym sie nie obraził Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 A po co komu informacja na jakiej czestotliwosci chodzi szyna PCI ?? IMHO zbedny zupelnie bajer. Dla kogos kto liznal troche O/C to dokladnie wie na jakiej czestotliwosci chodzi PCI i AGP i na jakim dzielniku. A ktos kto nie wie co to O/C to nie bedzie wiedzial co ten wyswietlacz wyswietla i co to znaczy. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 W sumie to Dexter ma racje. Bo to kazdy o/c wie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 W sumie to Dexter ma racje. Bo to kazdy o/c wie. no coz nie zupelnie ma racje, bo naprzyklad na plycie msi kt3 ultra wedlug roznych zrodel dzielnik 1/5 wlacza sie albo na 152 albo na 154 albo na 158 MHz, i zeby byc zupelnie pewnym takie urzadzonko by sie przydalo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 U mnie sie nie wlacza wcale :( A jak jestem ciekawy jakie mam taktowanie PCI to zalaczam Sandre i wiem 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 U mnie sie nie wlacza wcale :( A jak jestem ciekawy jakie mam taktowanie PCI to zalaczam Sandre i wiem 8) Pozdro Dexter fakt, tylko szkoda ze Sandra nie dziala na dzielniku 1/5 tylko zgaduje parametry :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Tak samo moze robic te urzadzenie 8) W zasadzie nie wiadomo jak dziala czy zlicza impilsy zegarowe czy dobiera sie do rejestrow chipsetu i wyciaga informacje z tamtad. Jezeli zlicza to powiedzmy ze jest w porzadku jezeli pobiera dane z chipsetu ( a na to wskazuje bo potrafi tez dzielnik pokazac) to musi wiedziec pod jakim adresem jest odpowiednia dana czyli musi wspierac dany chipset. Jezeli sie wsadzi to urzadzenie do plyty z chipsetem ktorego nie obsluguje to na wyswietlaczu zobaczysz bzdury. I bedzie potrzebne zflashowanie EPROM-a w tym urzadzeniu zeby np. dodac obsluge nowego chipsetu. To samo jest z Sandra nowa wersja pewnie poprawi obsluge dzielnika 1/5 Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 A po co komu informacja na jakiej czestotliwosci chodzi szyna PCI ?? IMHO zbedny zupelnie bajer. Dla kogos kto liznal troche O/C to dokladnie wie na jakiej czestotliwosci chodzi PCI i AGP i na jakim dzielniku. A ktos kto nie wie co to O/C to nie bedzie wiedzial co ten wyswietlacz wyswietla i co to znaczy. Pozdro Dexter Bo masz najgorszy z modeli MSI KT3ULTRA2 a mianowicie z końcówką C, czyli z LAN'em. Płyta ta rzeczywiście nie posiada dzielnika 1/5. Natomiast wszystkie inne wersje dzielnik ten posiadają ! MSI KT3ULTRA-2 KT333/DDR/SN/U133 329,99 MSI KT3ULTRA-2C KT333/DDR/SN/LAN OEM 324,99 Czy to nie podejrzane że wersja z LAN'em jest tańsza od wersji bez LAN'u ??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Juz dawno to wiem. Okazalo sie pierwszego dnia po zakupie. No nic plyta i tak nie dla mnie. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ten panel nie jest taki glopi. Tylko zamiast takiego wyswietlacza powinien miec np. niebieski LCD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 hehehe zamowilem :) jk dojdzie to opisze i moze jakiegos testa zrobie btw. 280 pln to nie jest jakis majatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 hehehe zamowilem :) jk dojdzie to opisze i moze jakiegos testa zrobie btw. 280 pln to nie jest jakis majatek.zartujesz 8O super, to pisz co i jak, jesli bedziesz mial go w swoich lapkach 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...