Nostradamus Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Mam mały problem. Im wyżej sobie podkręce taktowanie rdzenia i pamięci tym mam gorsze wyniki w tym 3DMark 2001 SE. Co może być???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ze podkręceni karty nic nie daje w twoim wypadku, a raczej daje spadek wydajności tyle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Jak dla mnie problem tyczy się tylko i wyłącznie temperatury.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 tylko że zaraz po włączeniu kompa włączam 3DMarka na tych zwiększonych częstotliwościach i mi wtedy spadają mi wyniki w nim. Jak podkręce choćby o te 5 MHz to juz są gorsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Napisz coś więcej o sprzęcie no i ile kręcisz.Podejrzewam że temperatura tutaj robi swoje...Jak jest za ciepło to zaczyna sie grafika dusić (błędy i próby korygowania tych błędów).No i stąd gorsze wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 AMD Duron 900MHz, ECS K7S5A, Dream GeForce 4 MX440, dwa napędy, i standardowe duperele takie jak karta sieciowa, 2 wiatraki, diody. Podkręcam o 5MHz i już są gorsze wyniki. Na rdzeniu karty założyłem radiator z wentylatorem a na pamięciach radiatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...