maevius Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Jak w temacie, panowie. Naprawde cichy dysk twardy.. Tyle roznych opinii slysze wokol. Co polecacie ? Pojemnosc - 200 GB. Pozdrawiam. Wycie mojego Caviara 80 gb doprowadza mnie do szalu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 najbardziej ciche dyski to seageat i samsung Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Samsung. !! Ja mojego WDC 80GB 8MB nie słysze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maevius Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Własnie slyszalem ze seagate buczy strasznie.. A samsung - owszem, cichy, ale strasznie sie trzesie - obudowa buczy. I komu tu wierzyc. :mur: Uargumentujcie jakos swoje opinie :) pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 no wiesz jak masz kiepską obudowe to ci brzęczy samsungi praktycznie się nie grzeją i są ciche a seageta bardziej sie grzeją ale bardziej wydajne są i też są ciche , składam w sklepie kompy prawie na samych seagetach i do tej pory nie było problemów z nimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maevius Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Co myslisz o tym ? Seagate Barracuda 7200.7 200GB 8MB ST3200822A ATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 HITACHI/IBM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 masz tu test dysków może coś ci sie rozjaśni tylko że to jest test dysków sata ale to nie szkodzi są odpowiedniki na ata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Lechu> Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ja zawsze mialem i mam seagate i polecalem znajomym i do tej pory wszyscy zadowoleni a jak ktos niebardzo mi wierzyl ale go przekonalem to teraz jest mi wdzieczny ze dal sie przekonac, zrobisz jak chcesz... ja zdecydowanie polecam seagate i sa one baaardzo cicheee a inne dyski..... moze niekture modele czasem sie trafia dobre ale co seagate to seagate>> pewnosc i stabilnosc na lata a nie jak to bylo np z ibm a teraz hitachi...niedlugo terz sie beda masowo sypac,,, taka moja opinia a decyzja nalezy do ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ja polecam najnowszą barkę z serii ósmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ja zawsze mialem i mam seagate i polecalem znajomym i do tej pory wszyscy zadowoleni a jak ktos niebardzo mi wierzyl ale go przekonalem to teraz jest mi wdzieczny ze dal sie przekonac, zrobisz jak chcesz... ja zdecydowanie polecam seagate i sa one baaardzo cicheee a inne dyski..... moze niekture modele czasem sie trafia dobre ale co seagate to seagate>> pewnosc i stabilnosc na lata a nie jak to bylo np z ibm a teraz hitachi...niedlugo terz sie beda masowo sypac,,, taka moja opinia a decyzja nalezy do ciebie 1440139[/snapback] Gadasz tak bo masz Seagate. Ja też kiedyś miałem Seagate, ale był potwornie głośny.A to że się psują, to nie ma zasady. Każdy może się popsuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Lechu> Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 dobra wracam honor, to ibm sa najlepsze B) ale mialem troche doczynienia z twardzielami tak wiec mysle ze mam prawo troche powiedziec ale jak nie to powiedzcie mi to :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 dobra wracam honor, to ibm sa najlepsze B) ale mialem troche doczynienia z twardzielami tak wiec mysle ze mam prawo troche powiedziec ale jak nie to powiedzcie mi to :huh: 1442051[/snapback] Niestety nie masz prawa sie oddzywac, przykro mi :) świruje ;) Sam teraz sobie wezme chyba Barracude ale z nowej seri ''8'' być moze nie bedzie tak wyła jak te wczesniejsze. A mi chodzi o stabilnosc glównie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...