Skocz do zawartości
maevius

Cichy Dysk Twardy.

Rekomendowane odpowiedzi

no wiesz jak masz kiepską obudowe to ci brzęczy samsungi praktycznie się nie grzeją i są ciche a seageta bardziej sie grzeją ale bardziej wydajne są i też są ciche , składam w sklepie kompy prawie na samych seagetach i do tej pory nie było problemów z nimi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze mialem i mam seagate i polecalem znajomym i do tej pory wszyscy zadowoleni a jak ktos niebardzo mi wierzyl ale go przekonalem to teraz jest mi wdzieczny ze dal sie przekonac, zrobisz jak chcesz... ja zdecydowanie polecam seagate i sa one baaardzo cicheee a inne dyski..... moze niekture modele czasem sie trafia dobre ale co seagate to seagate>> pewnosc i stabilnosc na lata a nie jak to bylo np z ibm a teraz hitachi...niedlugo terz sie beda masowo sypac,,, taka moja opinia a decyzja nalezy do ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze mialem i mam seagate i polecalem znajomym i do tej pory wszyscy zadowoleni a jak ktos niebardzo mi wierzyl ale go przekonalem to teraz jest mi wdzieczny ze dal sie przekonac, zrobisz jak chcesz... ja zdecydowanie polecam seagate i sa one baaardzo cicheee a inne dyski..... moze niekture modele czasem sie trafia dobre ale co seagate to seagate>> pewnosc i stabilnosc na lata a nie jak to bylo np z ibm a teraz hitachi...niedlugo terz sie beda masowo sypac,,, taka moja opinia a decyzja nalezy do ciebie

1440139[/snapback]

Gadasz tak bo masz Seagate. Ja też kiedyś miałem Seagate, ale był potwornie głośny.A to że się psują, to nie ma zasady. Każdy może się popsuć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra wracam honor, to ibm sa najlepsze  B)  ale mialem troche doczynienia z twardzielami tak wiec mysle ze mam prawo troche powiedziec ale jak nie to powiedzcie mi to  :huh:

1442051[/snapback]

Niestety nie masz prawa sie oddzywac, przykro mi :) świruje ;)

Sam teraz sobie wezme chyba Barracude ale z nowej seri ''8'' być moze nie bedzie tak wyła jak te wczesniejsze. A mi chodzi o stabilnosc glównie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi