Mateoosh Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Możliwe że będę miał dojście do miedzi i nagrzewnic od lublina i innych (po cenach hurtowych):). I teraz pytanko - czy sa chętni i ile są gotowi zapłacić. P.S. Jutro powinienem coś więcej wiedzieć. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 No co jest kurde, zero odzewu... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ja byłbym chętny Ale fajnie by było gdybyś podał jakieś ceny przynajmniej orientacyjne wtedy powiem czy mi odpowiada taka cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Dziś powinienem wiedzieć więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ja też chętny na miedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ja bym chciał kawałek tak około 60x60x5 mm (tak wysokośc 5 mm) Może być też 50x50 ale to już minimum... jak coś będziesz wiedział to się odezwij.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ja bym byl chetny na miedz w kawalku 60x60x20 ostatecznie 50x50x15. Mam nadzieje ze ceny od ciebie terz beda hurtowe. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 a zalatwil bys mi 120mm x 160mm x 3 do 5 mm [2 kawalki] + 170mm x 160mm x 3 do 5 mm [2kawalki] + 120mm x 170mm x 3 do 5mm [2kawalki] czy takiego czegos nie jestes w stanie zalatwic ? potrzebuje na zbiorniczek na moja pompke bo wybito mi z glowy robenie tego z allu :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kurde dziś się nie dowiedziałem :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ok, ale dowiesz sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ok, ale dowiesz sie?No jasne! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Jestem chętny, na miedź of course :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Z miedzią jeszcze nic nie wiem, ale nagrzewnic raczej nie będzie :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Niedługo jeszcze miedzi nie będzie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 elektron ciiiiiiicho bo bardzo bym chcial to o czym pisalem :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Qwaaaa. Miedź mogę mieć, ale jakieś wielkie kawały :/. Pokombinuje jak to przyciąć :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Qwaaaa. Miedź mogę mieć, ale jakieś wielkie kawały :/. Pokombinuje jak to przyciąć :/. taki kawał wielkości A4 moge kupić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Qwaaaa. Miedź mogę mieć, ale jakieś wielkie kawały :/. Pokombinuje jak to przyciąć :/. taki kawał wielkości A4 moge kupić :D Boje się że ten kawałek jest co najmniej wielkości A2 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 A mozna wiedziec jakiej grubosci ten kawalek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 no to miedz psu w dupe :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 więc na pewno grubość: 8mm. i 20mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Podajcie dokładne wymiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Podajcie dokładne wymiary Ja bym brał o gr. 20mm - ale podaj cene... (za kilo?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Podajcie dokładne wymiary Ja podawalem wymiary wyzej czyli 60x60x20. I jak z ta cena bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja też bym preferował na kwałek o wymiarach 60 x 60 x 20 - no i oczywiście zalezy od ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...