Mastiff Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Witam! Szukałem i nie znalazłem, chociaż przyznam się, że moje poszukiwania były pobieżne, a to z braku czasu! A teraz konkrety: Mam film DivX w formacie .avi i normalnie otwieram filmy Vplayer'em, a ten sie nie chce otworzyć! Wyskakuje komunikat o złym formacie pliku i Vplayer zawiesza się i żeby go wyłączyć muszę użyć menedżera zadań Windows. Tak samo zachowuje sie Subedt. Z kolei Windows Media Player odtwarza film bezproblemowo, a nawet odtwarzacz wbudowany w AcdSEE radzi sobie z filmem. Moja prośba jest taka, żeby ktoś kto zna rozwiązanie napisał jak mam naprawić plik z filmem, żeby odtworzyć go Vplayer'em. Może jakiś specjalny program? Dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 może ten --- bestplayer1.0 --- powinien działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Mógłbym spróbować, tylko zależy mi żeby odtworzyć to co mam na Vplayer'rze! Próbowałem kiedyś różnych odtwarzaczy i na tym najlepiej mi się pracuje. Może jest jakiś program, który naprawia uszkodzone pliki .avi? Bo wydaje mi się że chodzi o jakiś błąd, z który nie radzi sobie Vplayer i Subedit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 DivFix poszukaj na google pozatym wyglada to na niedociagniety plik avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...