Bohner Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Witam. Od juz jakiegos czasu nawala mi wentylator na chipsecie owej mobo, moje pytanie brzmi: Czym moge go zastapic? Takim samym wentylatorem (o ile mozna go dostac), czy moze chlodzenie pasywne wystarczy? Jesli znacie cos co moglo by zdac sprawe, polećcie mi cos. Thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 oojjjj bylo tylko ze wiecej w temacie o tej plycie w dziale AMD. zamieniasz na pasywnego zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohner Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Aha, ok thx. Szukalem tylko na tym boardzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 zalman nb47j wiecej: chlodzenie NB allegro trzeba tylko pamietac ze chipset na nforcie jest wklesly i nie nalezy zalowac pasty a dla tych ktorym nie straszna utrata gwarancji mozna zaproponowac zeszlifowanie zeby radiator lepiej przylegal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 albo jakis najprostszy coolerek do celin starych taki za 9zl kupilem skrecilem na 7V nie slychac go i jest wydajniej...a zamocowalem za pomoca żyłki wedkarskiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51022386 mialem z tym stycznosc i spokojnie starczy, robi nawet lepsze wrazenie na zywo niz zalman :) chociaz jest mniej gesto "uzebrowione" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...