pablo163 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Potrzebuje kupić dysk do 350-360pln polećcie mi coś qrde zeby był dobry bo shitu nie chce kupić nie musi być nówka ale jak by ktoś mógl zalatwić nóke to sie ni obraża oczywiscie interesuje mnie przedzial 40. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 yo, pozbieraj kase do 500pln i kup barracude IV albo V oto moja rada peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 yo, pozbieraj kase do 500pln i kup barracude IV albo V oto moja rada peace jezeli ktos podaje ograniczonie finansowe to prawdopodobnie nie ma tyle kasy co podales BTW poszukaj cos maxtor albo segate'a bo caviara z 8mb cachem chyba nie znajdziesz w tej cenie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Radzę dozbierać i kupić coś nowego- twardziela używanego bym raczej nie kupił. Chytry dwa razy traci, a tak przy okazji to jestem bardzo zadowolony z BIV! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 własnie mam tyle i ani grosza wiecej a nie chce kupic czegos co po dwoch miesiacach bedzie miało bady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Za taką cenę jak ci się uda to kupisz najwyżej Samsunga 40GB. A chyba wiesz, ze nie jest to zbytnio szybki dysk:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Za taką cenę jak ci się uda to kupisz najwyżej Samsunga 40GB. A chyba wiesz, ze nie jest to zbytnio szybki dysk:(I tym samym wyrzucisz pieniądze w błoto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 no i oczywiście dostaniesz na niego tylko 12 miechów gwarancji 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 no i oczywiście dostaniesz na niego tylko 12 miechów gwarancji 8O Niestety masz złe informacje: 1. Western Digital - 2 lata 2. Seagate - 1 rok na dyski IDE, 5 lat na dyski SCSI 3. Maxtor - 1 rok na dyski IDE, 5 lat na dyski SCSI 4. IBM - nadal 3 lata gwarancji, 5 lat na dyski SCSI 5. Samsung - nadal 3 lata gwarancji Więc dostanie 3 lata gwarancji na Samsunga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 no i oczywiście dostaniesz na niego tylko 12 miechów gwarancji 8O Niestety masz złe informacje: 1. Western Digital - 2 lata 2. Seagate - 1 rok na dyski IDE, 5 lat na dyski SCSI 3. Maxtor - 1 rok na dyski IDE, 5 lat na dyski SCSI 4. IBM - nadal 3 lata gwarancji, 5 lat na dyski SCSI 5. Samsung - nadal 3 lata gwarancji Więc dostanie 3 lata gwarancji na Samsunga To koleżanka ma niestety złe wiadomości- dyski Seagate IDE w http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=135 ma 3 lata gwarancji, te z roczną też można kupić i są trochę tańsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 no i oczywiście dostaniesz na niego tylko 12 miechów gwarancji 8O Niestety masz złe informacje: 1. Western Digital - 2 lata 2. Seagate - 1 rok na dyski IDE, 5 lat na dyski SCSI 3. Maxtor - 1 rok na dyski IDE, 5 lat na dyski SCSI 4. IBM - nadal 3 lata gwarancji, 5 lat na dyski SCSI 5. Samsung - nadal 3 lata gwarancji Więc dostanie 3 lata gwarancji na Samsunga To koleżanka ma niestety złe wiadomości- dyski Seagate IDE w http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=135 ma 3 lata gwarancji, te z roczną też można kupić i są trochę tańsze! PO prostu mają partie starych dysków z trzyletnią gwarancją - to wszystko. Jak im się skończa to będą mieli tylko z roczną gwarancją. Bo od Seagate'a już z trzyletnią gwarancją nowej partii nie dostaną. Więc niestety ja mam dobre informacje a ty po prostu nie do końca o tym wiesz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Przepraszam bardzo- dyski są i to nie tylko w Komputroniku- ja nie wiem co będzie za miesiąc czy za dwa- liczy się to co jest teraz!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Angela co do WD to też się mylisz !!!!!!!!!!! :) One mają również 3 lata gwary :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Angela co do WD to też się mylisz !!!!!!!!!!! :) One mają również 3 lata gwary :) Ale tylko serja JB z 8Mb cache 8) pablo163, polecam Ci Maxtora Fireball 3 super dysq i niezłej cenie :wink: co prawda 5400 ale wydajnością dorównuje a nawet przewyższa Baracudę VI i kasy na niego Ci napewno wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siqer Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Potrzebuje kupić dysk do 350-360pln polećcie mi coś qrde zeby był dobry bo shitu nie chce kupić nie musi być nówka ale jak by ktoś mógl zalatwić nóke to sie ni obraża oczywiscie interesuje mnie przedzial 40. Za okolo 400zl polecam Barracude IV 40Gb. Sam mam Barracude IV 80Gb od ponad miesiaca i nie moge sie nacieszyc jej predkoscia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Pozbieraj jeszcze troche pieniedzy bo w takim przypadu jest to dość bardzo nieopłacalne :( przecież Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_tweaker Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 za 330 mozesz qpic 30 GB 7200 rpm maxtora Moze nie za duzy, ale za to bedziesz mial porzadny i wydajny dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...