spyker (banan) Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 przyszedl mi do glowy pomysl by zrobic obudowe z drewna ale zastanawiam sie czy mozna by rewno omalowac zwykla farba do metalu ?, czy moze trzeba jakis podklad ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 zapytaj LyneXa http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=111307 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vacpan Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ja bym proponował farbę do drewna. Barierki w domu malowalem Sadolinem , 3 lata na dworze i nic im wiec i z kompa nie zejdzie. A, nie trzeba było podkładu, z jakimś impregnatem czy czymś była . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 o kurcze to widze ze juz ktos mial taki pomysl jak ja truidno beda 2 drewniane obudowy na tweaku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Do drewna są dobre farby akrylowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 2 drewniane (minimum) to juz są.. ino ja nie pisze loga ze swoich prac .. bo wiedziałem ze beda stać w miejscu pół roku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyneX Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Jakie drewno? inaczej sie maluje sklejkę a inaczej inne dewno. Na bank to musi być farba do drewna. Polecam wycieczkę do castoramy. Znajdziesz tam farby z bejcą... rożne kolory itd. Na bank coś znajdziesz dla Siebie. Zapomnij o farbie do metalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Farby do drewna nie powinny tworzyć powłoki. Drewno pracuje i farba będzie pękać, oprócz sklejki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 aha rozumiem a czy farbki w sprayu tez mozna dostac ? chodzi mi glownie o drewno sosnowe i o sklejke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Sosna to miękkie drzewo musisz spróbować. Osobiście pomalowałbym farbą akrylową i pędzelkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...