Negativer Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam, mam problem, chce zainstalowac program Ventrilo i podczas instalacji mam bład o treści: "Nie można odnaleść pliku "MSIEXEC"(lub jego części). Sprawdż czy podana ścieżka i nazwa pliku są poprawne, oraz czy wszystkie wymagane biblioteki są dostępne" System to Windows98SE + Update i dodam ze jestem jakies 2-3h po formacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Doinstaluj sobie instalatora windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negativer Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Można troche jaśniej ^_^ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 http://www.microsoft.com/downloads/details...&DisplayLang=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negativer Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Pomogło dzieki, a jeszcze jedno pytanie, czym sie rozni instalacja Win98se z setupcor.exe a setup.exe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...