Oven75 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mam zamiar kupić nową nagrywarkę teac ale.... No własnie słyszałem że na rynku jest dużo podrubek teac. Jak je rozróżnić ? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 traxdata to prawdopodobnie podrobki teaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Traxdata to nie jest podroba teaca tylko tansz wersja. Tak samo bylo z kartami siecowymi D-Link a jego tanszy oemowy brat nazywal sie Ether Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Mam zamiar kupić nową nagrywarkę teac ale.... No własnie słyszałem że na rynku jest dużo podrubek teac. Jak je rozróżnić ? :?: Nie widziałem ani nie słysząłem o żadnych podróbkach Teaca ... Mozna za to spotkac ich czytniki w wersji OEM sprzedawane pod inna marką np. TraxData. Nie rozumiem czemu by mieli podrabiać właśnie Teaca tym bardzije że są jeszcze lepsze i zarazem droższe nagrywarki np. Plextor ... Bierz Teaca , będziesz napewno zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 nie slyszalem o podrobkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Podrobka TEACa BUUAHAHAHAHAHAHA A moze sa podrobki prockow AMD, made in gazraz szwagra w HongKongu ;) Stary to nie sa zadne podrobki, tylko ten sam sprzet sprzedawany po innej cenie pod inna marka, dla zaoszczedzenia pieniedzy na projektowaniu nowego, taniej wychodzi kupic gotowca, czyzbym sie mylil??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Podrobka TEACa BUUAHAHAHAHAHAHA Są podróby np stacji dysków ( CHIP 11/2002 str.164 ).A model CDW 540 E na oficjalnej stronoe teac kosztuje 99,99 $ a u nas w sklepie 340 zł box. Czy nie jest to dziwne ? Bo z tego co wiem to ceny sprzętu komputrowego w Polsce są przeważnie wyższe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 SRP ma zazwyczaj malo wspolnego z retail price Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 A jeszcze jedno nagrywarka CDW540 E także na stronie teac.com nie jest okraszona napisami ( niebieskimi TEAC ) A w Krakowie w sklepach mają takie napisiki.I co Wy na to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 A jeszcze jedno nagrywarka CDW540 E także na stronie teac.com nie jest okraszona napisami ( niebieskimi TEAC ) A w Krakowie w sklepach mają takie napisiki.I co Wy na to ?Podobno ta z napisami to wersja box (dopiero od niedawna stosują napisy, bo pierwsze box'y miały czystą klapke przednią). Wersje OEM nie mają napisów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Niestety wersje OEM też mają napisy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Niestety wersje OEM też mają napisy NIE MA PODROBEK TEACA - WEZ JUZ NIE SMIEC. IDZ DO SKLEPU I KUP NAGRYWARKE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...