crux Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Witam Mam Nokie 7210. Podczas jazdy busem miejskim poza patrzeniem w szybe nie mam co robic. Pozostaja gry (no i radio:) ). Jakie polecacie gry? Na rynku jest tego kilkaset a to troche za wiele jak dla mnie by wszystkie sprawdzic czy miodne itp. Dlatego prosze o polecenie jakis tytulow. Od siebie moge polecic za przede wszystkim miodnosc grania takie tytuly: - Splinter Cell - Prince of Persja - Headball To wszsytko co mi sie spodobalo. Poleccie cos najlepiej w stylu splintera. Moze jakies wyscigi? Mialem wczesnije Highway Racer (swietna!) ale po przejechaniu wyscigu gra sie wywala z bledem :( A zreszta napiszcie wszystkie fajne gry jakie znacie :) Na nokie series 40 a nie na symbiana przypadkiem :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Jest taka jedna... co prawda nie na 7210, tylko na 6610. Tak, czy siak- wciąga jak nie wiem.Ghostblade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 dajcie jakiegoś linka skąd ściągnąć jakiegoś packa gier java do różnych telefonów jak byście mogli kiedyś ise tym bawiłem ale teraz nie mam za bardzo czasu więc byłbym wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 dajcie jakiegoś linka skąd ściągnąć jakiegoś packa gier java do różnych telefonów jak byście mogli kiedyś ise tym bawiłem ale teraz nie mam za bardzo czasu więc byłbym wdzięczny 1448450[/snapback] Sa do tego takie bezplatne ogolno dostepne programy np kazaa, emule .... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 CruX, colin 4 i 5, Townsmen 1 i 2, IcyPinball, MidtownMadness3, Rayman3, SpaceTaxiPinball Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 odnośnie tych programów jak raz ściągałem to tyle syfiastów wirusów ściiągnąłem że mój nod walczył z nimi chyba z pół dnia a część i tak została i potem format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 1805 French Empire, 1941 Frozen Front, 1942 Deadly Desert, Abaddon_Episode_1, Alien vs Predator, Anno 1503, Asphalt Urban GT, Baldur`s Gate, Cannons Tournament, chessmaster, Colin McRae Rally 2004, Colin McRae Rally 2005, Colin_McRae_Rally_4-N6230, Driv3r, Duke Nukem, Fatal Force, FIFA 2004, Gameloft Solitaire, Icy Pinball, Lord of the Rings, the (Return of the King, the), Marcel Desailly Pro Soccer, Midtown_Madness_3, Might and Magic, Moto GP 2, Nightmare Creatures, Port Royale 2, Predator, Prince of Persia - Harem Adventures, Prince of Persia - The Sands of Time, Prince of Persia - Warrior Within, Racing Fever 2, Rainbow Six 3, Rainbow Six Raven Shield, Rayman 3, Siberian Strike, Skate_And_Slam-N6230, Space Taxi Pinball, Splinter Cell, Splinter Cell 2, Splinter Cell 3, Splinter Cell 3 Pandorra Tomorrow, Towns Men, Towns Men 2 Gold, WormsTe gry pod S40 umiescilem tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam Poszukuje gry Jablox. Czy ma ktos lub wie skad wziac pomijajac oczywiscie 9zl + Vat :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 A czy Colin 4,5 lub siaki Splinter Cell dzialaja na N6610? Lub ogolnie co polecacie na ten telefon? Tez czasem potrzebuje zabic troche czasu bedac gdzies poza domem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 A czy Colin 4,5 lub siaki Splinter Cell dzialaja na N6610? Lub ogolnie co polecacie na ten telefon? Tez czasem potrzebuje zabic troche czasu bedac gdzies poza domem [; 1555135[/snapback] Dzialaja bez problemow. Sam mam 7210 a to ten sam model z inna obudowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam Poszukuje gry Jablox. Czy ma ktos lub wie skad wziac pomijajac oczywiscie 9zl + Vat :D Pozdrawiam 1555101[/snapback] P2P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Polecam stronke nokiasoftware.nl ma pare fajnych linków oraz nokiagamez.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...