Greenday Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Dobry wieczór! Mam taki problem. Po ponownym zainstalowaniu Windowsa zniknęła mi Java. Jednocześnie przestały mi się wysyłać smsy z bramek, wymagających tokena. Podejrzewam, że właśnie przez brak Javy.Jednak wszystkie Javy co instalowałem poprzednio nie działały. Nawet z ich stronki. Czy może mi ktoś poradzić skąd mogę ściągnąć Javę lub przysłać mi instalkę? Thank you from the mountain! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Zmien tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Greenday napisał(a): Czy może mi ktoś poradzić skąd mogę ściągnąć Javę lub przysłać mi instalkę? 1450735[/snapback] 1450735[/snapback] From which mountain ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 SQJ: Właśnie chciałem, ale nie wiem jak to się robi... Paolo: Nie wiem, gdyie mam to sprawdzić czy mam włączone JavaScript PS.Tak mawiają Polacy pracujący w WB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Dzięki Bogu się zainstalowała. Ale powstał inny problem. Działa tylko w IE, a w Avancie nie chce. Może mi ktoś powiedzieć co mam zmienić w ustawieniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...