Skocz do zawartości
Piotrux

Wreszcie mam foty mojego WC...

Rekomendowane odpowiedzi

wymiary w mm: 220x140x35, szerokosc razem z uchwytami, kupilem z sklepie motocyklowym, zapinka no drut sprezynowy a co ma byc (w sruby nie chce mi sie bawic),

bruce - no to bys nie wlaczal ja wlaczam i.... chodzi 8) , to fajnie ze ma 300 ale jakie wymiary... zmiescisz ja wogole w pokoju :D , aha i ta twoja jest miedziana??

Pompka narazie kiepawa akwariowa pisze niby 800 l/h ale w to nie wierze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się nie podoba nagrzewnica wygląda jak żywcem z jakiegoś wraku a ta zapinka brak mi słów poprostu samobójstwo!!!!!!!!!! Zobaczysz ze pewnego dnia Ci poleci ten blok i będziesz miał po płycie po procu i po tym na co upadnie ten blok SIC!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlopaki nie przesadzacie troche? co chcecie od tej chlodnicy? ma idealne wymiary, a jezeli jest miedziana to juz mistrzostwo świata. jezeli chodnica jest zamontowana z tyłu, to przeciez i tak jej nie widac. swoją drogą, to zamontowałbym ją w podłodze obudowy (trza by wyciąć otwór) i zamontować wyższe nożki, ale i tak jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzcie mi jedno co w ten zapince jest takiego chu.... znika po pol roku czy co, rozplywa sie, wyrastaja jej nozki i spier....????? tak samo blok co cyna z czasem znika...

A chlodnica jak wyglada tak wyglada wazne ze nie droga i spelnia swoje zadanie

Blok wiem nie najlepszy ale co zrobic narazie jest jaki jest w przyszlosci sie zobaczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlopaki nie przesadzacie troche? co chcecie od tej chlodnicy? ma idealne wymiary, a jezeli jest miedziana to juz mistrzostwo świata. jezeli chodnica jest zamontowana z tyłu, to przeciez i tak jej nie widac. swoją drogą, to zamontowałbym ją w podłodze obudowy (trza by wyciąć otwór) i zamontować wyższe nożki, ale i tak jest ok.

Nie widzialem miedzianej chlodnicy do motocykla :) Chyba by byla niezbyt dobrym rozwiazaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się nie podoba nagrzewnica wygląda jak żywcem z jakiegoś wraku a ta zapinka brak mi słów poprostu samobójstwo!!!!!!!!!! Zobaczysz ze pewnego dnia Ci poleci ten blok i będziesz miał po płycie po procu i po tym na co upadnie ten blok SIC!

trudno jego sprawa jak z kompa zrobi akwarium to też będzie git :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś kto ma Volcano 7+ włączonego na LOW i mówi że jest głośno to chyba nie mieszka w Polsce tylko w Nairobi na odległym pustkowiu w którym przeszkadza mu byle odgłos przelatującej muchy :)

Kurcze, nie wiedziałem, że to już nie Polska :wink: , ale Vulcano7+ w low jest nadal głośny :? - czuje, że czas go sprzedać :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol, gdybym mial taka zapinke, to bym kompa nie wlaczal ;)

a ta chlodniczka do z deczka kiepawa, np moja od lublina ma jakies 300 zeberek :mrgreen:

Wiem jaki ma wymiary ma nagrzewnica od Lublina nie wydaje mi się by miała 300, co najwyżej obstawiam jakieś 230-340.

U mnie mam 140 a są rozmieszczone co ok. 1,5 mm wieć raczej gęsto. A ty byś musiał mieć gęściej niż 1mm w co wątpię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol, gdybym mial taka zapinke, to bym kompa nie wlaczal ;)

a ta chlodniczka do z deczka kiepawa, np moja od lublina ma jakies 300 zeberek :mrgreen:

Wiem jaki ma wymiary ma nagrzewnica od Lublina nie wydaje mi się by miała 300, co najwyżej obstawiam jakieś 230-340.

U mnie mam 140 a są rozmieszczone co ok. 1,5 mm wieć raczej gęsto. A ty byś musiał mieć gęściej niż 1mm w co wątpię...

Hmmmm...................... nie kapuje :P

BTW, nie chce mi sie liczyc, ale zeberka sa cos kolo milimetra rozmieszczone, wiec na tej dlugosci mozna zmiescic okolo 300, moze pare mniej, :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...