Piotrux Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 4 fotki powinno dzialac, nie wiem jak sie bedzie otwierac powinno szybko :), zdiecia robione na szybko bo aparat porzyczony :lol: Jak widac blok od zestawu 12 dB Temp2 to proc Sorki ze daje zdiecia na forum Nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SmOOth=- Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 no niezły tesz mam taki skąd wziąłes chłodniczkę? samochód?=nagrzewnica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Motocykl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ciemnośc widze ciemnosć..Ciemnośc widze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Motocykljakie ma wymiary ta chłodniczka na szrocie kupiłeś ??? a pompke też masz od zestawu 12db z CPC czy jakąś inną ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SmOOth=- Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ta od zestawu 12db to pudełko po śledziach heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 nastepnym razem bedzie lepiej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ee ten zaczep to nic innego jak wygiety drut ?? nawet zadnej sruby nie ma ?? qrde nie boisz sie jak by co to niezdazysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 lol, gdybym mial taka zapinke, to bym kompa nie wlaczal ;) a ta chlodniczka do z deczka kiepawa, np moja od lublina ma jakies 300 zeberek :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 wymiary w mm: 220x140x35, szerokosc razem z uchwytami, kupilem z sklepie motocyklowym, zapinka no drut sprezynowy a co ma byc (w sruby nie chce mi sie bawic), bruce - no to bys nie wlaczal ja wlaczam i.... chodzi 8) , to fajnie ze ma 300 ale jakie wymiary... zmiescisz ja wogole w pokoju :D , aha i ta twoja jest miedziana?? Pompka narazie kiepawa akwariowa pisze niby 800 l/h ale w to nie wierze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Mi się nie podoba nagrzewnica wygląda jak żywcem z jakiegoś wraku a ta zapinka brak mi słów poprostu samobójstwo!!!!!!!!!! Zobaczysz ze pewnego dnia Ci poleci ten blok i będziesz miał po płycie po procu i po tym na co upadnie ten blok SIC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Fakt jest taki, ze ta zapinka to shit jakich malo, ale w koncu blok od CPC wiec wiecej nie mozna oczekiwac. Ta chlodnica to straszna chala. ja bym takiej nawet za darmo nie wzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 chlopaki nie przesadzacie troche? co chcecie od tej chlodnicy? ma idealne wymiary, a jezeli jest miedziana to juz mistrzostwo świata. jezeli chodnica jest zamontowana z tyłu, to przeciez i tak jej nie widac. swoją drogą, to zamontowałbym ją w podłodze obudowy (trza by wyciąć otwór) i zamontować wyższe nożki, ale i tak jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 powiedzcie mi jedno co w ten zapince jest takiego chu.... znika po pol roku czy co, rozplywa sie, wyrastaja jej nozki i spier....????? tak samo blok co cyna z czasem znika... A chlodnica jak wyglada tak wyglada wazne ze nie droga i spelnia swoje zadanie Blok wiem nie najlepszy ale co zrobic narazie jest jaki jest w przyszlosci sie zobaczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 zapinka IMHO jest ok i nic mu nie odpadnie to jakies wymysly.. a chlodnica ma spelniac swoje zadanie i nic wiecej. to nie jest zestaw na sprzedaz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 chlopaki nie przesadzacie troche? co chcecie od tej chlodnicy? ma idealne wymiary, a jezeli jest miedziana to juz mistrzostwo świata. jezeli chodnica jest zamontowana z tyłu, to przeciez i tak jej nie widac. swoją drogą, to zamontowałbym ją w podłodze obudowy (trza by wyciąć otwór) i zamontować wyższe nożki, ale i tak jest ok.Nie widzialem miedzianej chlodnicy do motocykla :) Chyba by byla niezbyt dobrym rozwiazaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Spider to jeszcze malo widziales... No wreszcie ktos kto mysli = NUKE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Gratuluje dobra robota jak na pierwszy raz jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Kazdy ma takie WC, na jakie go stac i jakie umie poskladac. IMHO chlodniczka mimo ze mala, to spox, tylko moze ja obuduj i wentyla zapodaj (pomaga) :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 tak z innej beczki : masz niskie napiecie na +5V :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ta zapinka jest w porzadku mam ja juz z 6 miesiecy i zadnych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 dzisiaj zakupilem V7+, ale halas nie daje mi zyc. Zaczynam zbierac na wc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ja też nie mam nic do zapinki - praktyczna , tania i łatwo zrobić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 dzisiaj zakupilem V7+, ale halas nie daje mi zyc. Zaczynam zbierac na wc :) tez mam V7+ i do tego 80x80x25 Thermaltake i jest ciszej i tak samo wydajnie - na przyszlosc musze jakos zainstalowac 120x120x25 :) bedzie jeszcze wydajniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Jeżeli ktoś kto ma Volcano 7+ włączonego na LOW i mówi że jest głośno to chyba nie mieszka w Polsce tylko w Nairobi na odległym pustkowiu w którym przeszkadza mu byle odgłos przelatującej muchy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Mi się nie podoba nagrzewnica wygląda jak żywcem z jakiegoś wraku a ta zapinka brak mi słów poprostu samobójstwo!!!!!!!!!! Zobaczysz ze pewnego dnia Ci poleci ten blok i będziesz miał po płycie po procu i po tym na co upadnie ten blok SIC! trudno jego sprawa jak z kompa zrobi akwarium to też będzie git :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Jeżeli ktoś kto ma Volcano 7+ włączonego na LOW i mówi że jest głośno to chyba nie mieszka w Polsce tylko w Nairobi na odległym pustkowiu w którym przeszkadza mu byle odgłos przelatującej muchy :)Kurcze, nie wiedziałem, że to już nie Polska :wink: , ale Vulcano7+ w low jest nadal głośny :? - czuje, że czas go sprzedać :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 moze trzeba go poprostu nasmarowac ?? i bedzie ciszej ?? dla mnie nawet coolermaster SAF-B82 jest glosny a ma 2500rpm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 lol, gdybym mial taka zapinke, to bym kompa nie wlaczal ;) a ta chlodniczka do z deczka kiepawa, np moja od lublina ma jakies 300 zeberek :mrgreen: Wiem jaki ma wymiary ma nagrzewnica od Lublina nie wydaje mi się by miała 300, co najwyżej obstawiam jakieś 230-340. U mnie mam 140 a są rozmieszczone co ok. 1,5 mm wieć raczej gęsto. A ty byś musiał mieć gęściej niż 1mm w co wątpię... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 lol, gdybym mial taka zapinke, to bym kompa nie wlaczal ;) a ta chlodniczka do z deczka kiepawa, np moja od lublina ma jakies 300 zeberek :mrgreen: Wiem jaki ma wymiary ma nagrzewnica od Lublina nie wydaje mi się by miała 300, co najwyżej obstawiam jakieś 230-340. U mnie mam 140 a są rozmieszczone co ok. 1,5 mm wieć raczej gęsto. A ty byś musiał mieć gęściej niż 1mm w co wątpię... Hmmmm...................... nie kapuje :P BTW, nie chce mi sie liczyc, ale zeberka sa cos kolo milimetra rozmieszczone, wiec na tej dlugosci mozna zmiescic okolo 300, moze pare mniej, :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...