KUROŃ Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mam małe pytanie a więc wczoraj spaliła mi sie plyta główna i chce jak najszybciej kupic nowa nie zalezy mi na jakims wypasie najlepiej zeby byla dobra i nie kosztowala za duzo,jeszcze jedno mam procka AMD Athlon 1.7xp,geforce 3 Ti 200 i 512 pamieci sdram wiec chyba plyta tez musi byc na sdramie nie wiem zabardzo jak to jest.Prosze o podpowiedz i z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce_LEE Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) zalezy ile masz kasy.. jak ci sie uda dorwac gdzies jeszcze DFI LAN PARTY ultra B albo DFI Infinity..TO BIERZ!!! A jak nie.. to polecam Abita NF7-S.. zajefajnie smiga.. u mnie zero problemow i calkiem nielzy o/c... (moj podpis..) A jak nie chesz krecic.. to wez sobie jakiegos asusa.. dobra jakosc za rozsadna cene.. Edytowane 19 Maja 2005 przez Bruce_LEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 DFI LAN PARTY ultra B albo DFI Infinity..TO BIERZ!!! A jak nie.. to polecam Abita NF7-S.. 1453635[/snapback] Od kiedy te płyty są na pamięci sdram? Polecał bym wymianę pamięci i którąś z tych płyt tylko nie NF7-S2, może być NF7, albo NF7-SL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...