exe1987 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Naprawielm kumplowi system, reinstal itp. Wszystko szło pięknie, kupił nową klawierę, jakiegoś mulitediallenego Tracera, po zainstalowniu opogramowania do niego nie można napisać ć:/ Próbowałem wszyskiego, stery od klawiery wywalić, wywalilem oprogramowanie od klawiery, podłączyłem inną, zawsze to samo :/ Byłbym rad jakby mi ktoś pomógł ;) Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 A nie ma przypadkiemn karty ATI i nie zniknęło ć po instalacji sterów do niej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 sgj mi sie tak stało jak sobie kupiłem nowego readona 9550 i zainstalowąłem stery ati iwłasnie po tym nie mam ci nie wiesz jak to naprawic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=99227&hl=catalyst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Dzięki, pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...