PB782 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Witam. Mam w jednym folderze kilkaset zdjęć, chciałbym zrobić do nich miniaturki o podanych przezemnie rozmiarach, jak bym to miał w photoshopie edytować po kolei to by to chyba trwało wieki. Jakim programem moge to zrobic za pomoca jednego klikniecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 acdsee infraview ( czy jak to sie pisze ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 IrfanView lepszy, szybszy, zjada mniej zasobow niz Acdsee a i do tego darmowy : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Jak mam to zrobić za pomocą irfanview? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) Jak mam to zrobić za pomocą irfanview?File --> Batch Conversion/Rename. Zaznacz Use advanced options i po naciśnięciu Set advanced options ustaw określoną rozdzielczość. Jeżeli chcesz żeby po zmniejszeniu były zachowane proporcje obrazu to zaznacz opcję Preserve ascpect ratio. Edytowane 21 Maja 2005 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...