Blask33 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Mam pytanie czy jest mozliwe aby umiescic na płycie DVD wszystkie windowsy i pozniej przy instalowaniu windowsa mozna wybierac z tej płyty windowsa ktorego chce sie zainstalowac..Czy jest taka mozliwosc ..? Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 chyba nie bardzo, chciałem tak z linuxem zrobić zeby wszystkie PRM włądować na 1 DVD z 7CD i kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Istnieje taka możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 http://flyakite.msfnhosting.com/ Musisz miec duzo kasy zeby mieć wszystkie windowsy..... ...kup sobie więcej płytek, bo na jedną wszystkie nie wejdą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blask33 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Ja rozumie ze nie wejda wszystkie ale czy jest taka mozliwosc aby mozna bylo wybierac....Jezeli tak to moze ktos mi napisac jakim programikiem nagrywac i jak to sie robi...Z gory dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Kur%^%$&%$&a, chyba zaczne pisać specjalne posty dla ludzi z IQ poniżej 10. Masz jakieś problemy z czytaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blask33 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Najpierw zobacz co ja pisze ..Radze Ci sprawdzic swoje bo moze sie okazac ze piszczc dla tych ludzi bedziesz miał najnizsze z nich..To Ty zobacz co ja napisałem uwaznie wyraz po wyrazie a pozniej cos napisz normalnego bo nie rozumie o co Ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Najpierw się naucz pisac po polsku. Nauka czytania też Ci się przyda. Mam Ci moze jeszcze przepisać i przetłumaczyć wszystko z tego linka, którego podałem w jednym z poprzednich postów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blask33 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Jakos sobie poradze czytac i pisac umien dobrze mozesz spac spokojnie...:) I dzieki ..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Ściągnij sobie z BT gotowe ISO. Oczywiście wykorzystaj do tego swoje numery. Nie musze dodawac, ze są to jedynie wersje angielskie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...