misieek Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Witam! Mam taki problem! Duron 1800MHz, 512DDR, ASUS A7V880 i nieszczęsny GF2MX200 32MB Karta w tym kompie wiele razy zmieniana, z GF4 na GF2. Teraz GF2. Ten komp słuźy wyłacznie do grania w CS:CZ Dlaczego mam 3FPS w menu? Wogole nie da sie grac. Ta karta jest chyba lepsza niz RivaNTNT2. A na Rivie spoko chodziło...hm, coś w biosie ustawic? Formatka raczej odpada, stery instalowana wielokrotnie, roźne wersje... nie mam pomysłu. Ta karta wogole w jakis sposób obsluguje OpenGL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Ta karta niewiele sie różni od RivyTNT2.Ma okrojoną szyne na maxa.Wcale sie nie dziwie że chodzi kiepsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Kobrowisko napisał(a): Ta karta niewiele sie różni od RivyTNT2.Ma okrojoną szyne na maxa.Wcale sie nie dziwie że chodzi kiepsko. 1456633[/snapback] Nie wiem czy to można nazwać chodzeniem! Ale bez przesady! W menu 3fps?! Daj spokój, na rivie bylo 60, podczas gry było 30fps! Tu coś raczej ze sterami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 bakupl napisał(a): Nie wiem czy to można nazwać chodzeniem! Ale bez przesady! W menu 3fps?! Daj spokój, na rivie bylo 60, podczas gry było 30fps! Tu coś raczej ze sterami... 1456676[/snapback] No to zrób reinstalke i zainstaluj stery odpowiednie dla tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Kobrowisko napisał(a): No to zrób reinstalke i zainstaluj stery odpowiednie dla tej karty. 1456680[/snapback] Jak bym nie pisał że reinstalka nie wchodzi w gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...