Fredziu Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ostatnio słyszałem o programach odblokowujących Quadro na GeForcach. Mam pytania: 1. Co to jest to Quadro??? 2. Na jakich GeForcach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 quadro maja zastosowania w profesjonalnej grafice (autocad) i maja wieksza wydajność, ale sama modyfikacja nic nie daje trzeba bios jeszcze zhackowany podegrac. na wszystkich geforcach, tylko trzba poszukac mx440 masz na vr-zone, 3jek chyba był na xbitlabs.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 quadro maja zastosowania w profesjonalnej grafice (autocad) i maja wieksza wydajność, ale sama modyfikacja nic nie daje trzeba bios jeszcze zhackowany podegrac. na wszystkich geforcach, tylko trzba poszukac mx440 masz na vr-zone, 3jek chyba był na xbitlabs.comquadro maja zastosowania w profesjonalnej grafice (autocad) i maja wieksza wydajność, ale sama modyfikacja nic nie daje trzeba bios jeszcze zhackowany podegrac. na wszystkich geforcach, tylko trzba poszukac mx440 masz na vr-zone, 3jek chyba był na xbitlabs.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 SZUKAJcie a znajdziecie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Użyj opcji SZUKAJ! Niedavno odpowiadałem na takie pytania. Z uprzejmości napisze w dwóch zdaniach: Quadro to profesjonalna karta która ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>e się dobrą jakością obrazu i wysoką wydajnością pod Open GL. Każdy GF ma swój odpowiednik Quadro (gdyż bazują na tych samych układach). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...