GordonInc Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Witam Potrzebuje materiałów na temat Form Buildera może ktoś zna jakąś dobrą stronę na ten temat oprócz dokumentacji dołączonej do programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.M Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Jeżeli chodzi ci o kursy do C++ Buildera wpisz w google : cyfrowy baron c++ - znjadzie ci fajną stronę o c++ Builderze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Oracle Form Builder to coś nieco innego niż Borland C++ Builder ;-) Co do dokumentacji to książek jakichś bym szukał (Heliona na przykład). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam W temacie FB polecam http://helion.pl/ksiazki/oracfb.htm Przy okazji - mam pytanko: Mam baze oraclowa z danymi, a w niej widok ktory wyznacza srednie CENY z okreslonych rekordow tabeli. Do tego mam zrobiony formularz w FORM BUILDER ktory prezentuje w formie graficznej dzialanie tego widoku. Problem w tym ze niektore wartosci CEN w polach formularza (pola tekstowe) przyjmują wartości xxx,xxx (np. 412,123 pln) co jest nie do przyjecia !!! W jaki sposób moge ograniczyc precyzję zwracanych wyników w wyzwalaczu lub w formularzu do xxx,xx ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam Potrzebuje materiałów na temat Form Buildera może ktoś zna jakąś dobrą stronę na ten temat oprócz dokumentacji dołączonej do programu 1459592[/snapback] Jest kurs w necie Form Buildera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Dzieki Haquim, :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...