bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 ja mam :mrgreen: pomaga mi snajpic :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 cos mi szkla zaparowaly i nie moge zobaczyc co jest na tych obrazkach :D update: po przetarciu jest lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 cos mi szkla zaparowaly i nie moge zobaczyc co jest na tych obrazkach :Dsorry mialem ostrosc nieustawiona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 cos mi szkla zaparowaly i nie moge zobaczyc co jest na tych obrazkach :Dsorry mialem ostrosc nieustawiona :Da ja myslalem ze przetarce szkielek pomoglo... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 fajne tylko ze zabiera cenne miejsce na monitorku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 a tutaj najpiekniesjhy kropek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Trzeba miec fantazje bruce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 mam fantazje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Na czoło tego kropka sobie przyklej!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 mam fantazje :D Jak to jestes Ty , to bys zmienil swoje logo bo na logo wyszles paskudnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 mam fantazje :D Jak to jestes Ty , to bys zmienil swoje logo bo na logo wyszles paskudnie :) na logo bylem naje*** ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 bruce Ty jesteś jakimś ekshibicjonistą żeby tak swoimi fotkami po necie rzucać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 ten kropek to zaczyna byc choroba.. u mnie na lekcjach w liceum tez ciagle... "przygarniesz kropka" .. tak przygarne.... gosciu bierze markera i stawia mi na reku kropke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 psygalnij bluca 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 psygalnij bluca 8) LOL dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Na czoło tego kropka sobie przyklej!!ROTFL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 ten kropek to zaczyna byc choroba.. u mnie na lekcjach w liceum tez ciagle... "przygarniesz kropka" .. tak przygarne.... gosciu bierze markera i stawia mi na reku kropke :D ja tak kum[plom robilem swego czasu, tlko, ze dloogopisem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Pszigarnij kropka - naświetl sqrwiela! Niech mu się jaja w nocy świecą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 na logo bylem naje*** ;) to widac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Pier*** kropka, niech wraca do swoich :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 no to mam nabity 800 post :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 ojej brus ale jestes okropny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Brus tylko jak ci sie naswietli to nie zapomnij go wyslac... bo cie nagrody omina :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Brus tylko jak ci sie naswietli to nie zapomnij go wyslac... bo cie nagrody omina :D Np. suszarka do włosów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Widział ktoś forum Kropka? :lol: "Czy Kropki lubią tanie wino?" Odpowiedź: "Co do taniego wina to nie jestem pewien, ale napewno piją Mega Watty (dla niewtajemniczonych - tanie i mocne piwo). Widziałem ostatnio jednego z puszką tego napoju, ledwo szedł (może dlatego, że kropki nie mają nóg.)" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 ja rozebralem kiedys kropka :twisted: w srodku ma takie cos jak film fotograficzny ciekawe co by bylo jak by to wywolac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 psygalnij bluca 8) HEHE zajebisty tekst! bluce uciekl z domu bo mial za malo swiatla. Teraz siedzi w piwnicy i modzi cos z kompem po ciemku;) :) :) :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a ja juz nie przykleiam tych pie***** kropkow chyba z 10 przykleilem i zadnego nie wyslalem bo albo odkleilem 2h pozniej albo niechcacy przelaczylem program albo zgobilem itp. :D :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...