bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 brakuje w nim kilku rzeczy np starej nagrywarki, ale popozyczalem je :D jak znajde to zrobie wam fote yamahy cdr 2x :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Wow !!! twój komp zajmuje pół pokoju. Gratulace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 u mnie w szafie leży zajechane mitsumi x2, hehe też cie nie stać na obudowe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 nie przesadzaj, ma jakies 50 cm szerokosci i 70 dloogsci :D hyhy a bioorko mam ponad 2 metry :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 co to jest :?: :!: jakies zlomowisko :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 u mnie w szafie leży zajechane mitsumi x2, hehe też cie nie stać na obudowe.... nie mam czasu zrobic, a mam kilka projektooff, do ejdnej mialem jush zakupine iwyciete materialy, ale zarzucilem projekt i 50 zeta poshlo sie dymac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 grafika ekhmm zasilacz-jeden z moich enlightooff 250W :D balagan :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 bruce tobie się na prawdę nudzi :))))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 co to jest :?: :!: jakies zlomowisko :?: w sumie............ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 bruce tobie się na prawdę nudzi :))))). mash chlopie refleks ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Niezły bajzelek masz na biurku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 aaaa co to jest??? :lol: 8O :? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 A ja myślałem, że u mnie jest syf :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 jest az tak zle???????? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 chyba bruce dorwal jaka cyfrowke i sie chwali jaki to on ma sprzecior ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 jest az tak zle???????? :P Zawsze mogo byc gorzej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 aaa wlasnie, lezy tam jedna tasma niepocieta :D ale whsytklie (tzn3) uzywane sa pociete co jedna zylke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Czy to jest komputer???? 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Czy to jest komputer???? 8) :lol:a co cos ci sie nei podoba? ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 dobrze ze sowjego pokoju wam nie pokazalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 ...a na wszystko patrzą Żelazne Dziewice... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 chyba bruce dorwal jaka cyfrowke i sie chwali jaki to on ma sprzecior ;) Raczej jakąś kamerkę internetową. Jakość tych obrazków raczej kiepskawa. Mówie "raczej" bo nie chcę załamywać Bruce'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 chyba bruce dorwal jaka cyfrowke i sie chwali jaki to on ma sprzecior ;) Raczej jakąś kamerkę internetową. Jakość tych obrazków raczej kiepskawa. Mówie "raczej" bo nie chcę załamywać Bruce'a :D jush w innym topicu pisalem, ze zdjecia pochodza, ze starej BEZNADZIEJNEJ webcamery!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 zajbioza to ja mysle ze mam syf ze za duzo kabli a tu prosze :> lolka ;> hmm ten kable w "obudowie" sa pieknie poukladane :> w ladnym rzadku 5.1 cali (chyba tyle maj kieszenie ) :) chlodnica niczego sobie cicha :> ale pozatym spox :> mama pewnie nie zalukuje ci do pokoju ale to nie moja sprawa :> PS. te 50 zeta wydakl bym na co innego ;> wiecie co mam na mysli :> :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...