NeoXX Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) Witam.No więc chciałem sobie nagrać film na DVD z komputera,wszystko się nagrało otwieram sobie piwko siadam wygodnie a tu...Nie ma napisów...:| :-| :? No więc odpalam komputer i wchodze na neta...znalazłem artykuł jak to zrobić... Jest złożony z 5 stron i potrzeba do tego 3 programów :blink: :blink: :blink: :blink: No ludzie to debilizm w czystej postaci... :blink: Zeby **** napisy dogrywać do filmu trzeba 2 dni siedzieć i kombinować,zamieniać napisy na jakieś inne formaty itp no paranoja... :blink: :angry: :angry: TERAZ PYTANIE:JEST 1 progrs który zrobi wszystko za mnie? Że nie trzeba będzie kombinować z napisam i instalować po 200progsów żeby zobaczyć film z napisami. :blink: Żeby było szypko bez stresu i główkowania. :angry: :-| <_< Edytowane 24 Maja 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Chyba nie ma jednego programu do wszystkiego, a przynajmniej takiego nie znam. Zawsze mozesz sobie kupić odtwarzacz obsługujący DIVX'a+zwykłe napisy :) --- Zmień tytuł bo ie wiadom o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) Chyba nie ma jednego programu do wszystkiego, a przynajmniej takiego nie znam. Zawsze mozesz sobie kupić odtwarzacz obsługujący DIVX'a+zwykłe napisy :) 1461490[/snapback] Mam DVD Samsunga-P245 można na nim odtwarzać DivX`y z normalnymi napisami? Pozdrawiam Edytowane 24 Maja 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...