moonmaker05 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 mam problem w win xp sp2 mam wszystko pieknie zainstalowane w menadzerze urzadzen pokazuje ze usb jest w 100% sprawne wsadzam w usb klawiature na usb a ona dziala jak chce co radzidzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Co to znaczy działa "jak chce"??? Zainstalowales do niech chociaz sterowniki najlepiej nie te z XP tylko od producenta!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonmaker05 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 stery sa od producenta dziala jak chce czyli np wciskam litere a trzymam 5 s i nic sie nie dzieje jak puszcze po 5 s to nic se nie dzieje po nastepnych 5 s robi sie ządek a i jeszcze ciagle lampa od num locka albo od caps locka ciagle mryga naprawde nie rozumiem oco chodzi na starszym kompie ta klawiatura dzialala idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Nie wiem, jak w Twojej plycie, ale w mojej, w bios sa 2 opcje - mniej wiecej tak sie nazywaja: Mouse on USB: Enabled/Disabled Keyboard on USB: Enabled/Disabled Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonmaker05 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) a ja mam usb i moge se wybrac 1.1 usb albo 1.1+2.0 i nizej mam usb keybord enable/desable i usb mouse enalbe/desable oczywiscie klawiature jest na enable teraz mam wszsytkei jakie sa w microsofcie aktualizacje i spróbuje z ta klawiatura Edytowane 24 Maja 2005 przez moonmaker05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...