Gość bobek_18 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 witam od dłuższego czasu mam problem z moim komputerem a mianowicie gdy chce zagrac w jakąś gre która ma większe wymagania sprzętowe to sie restartuje komputer. Najczęsciej gdy sie wczytuje pomóżcie. Mój sprzęt to celeron 1,7 512 MB 80 GB ati radeon 9200 128 MB. katra graficzna jest nowa i próbowałem na innych kartach zmieniłem zasilacz i nic. pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Sprawdz chłodzenie moze sie przegrzewac... Edytowane 26 Maja 2005 przez pichu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 albo miec malo pradu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobek_18 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 zasilacz zmieniałem na inny o to samo Może dlatego że sie procesor przegrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...