Skocz do zawartości
GReat

Czy Coś Jest Nie Tak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!

Mam radka Gexcube 9200 128mb 128 bit i na 3Dmark2001 SE mam coś mały wnik tylko 3100 a nie mam podkręconej wcale karty. Wydaje mi sie że wynik powinien być lepszy :unsure:

Ile mogę max. z niego wyciągnąć żeby mżna było grać :mellow:

Edytowane przez GReat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos male te wyniki macie,

ja mam radzia 9200 64/128 i mam bez o/c ok.7000smarkow w 3dmarku 2k1.

Po podniesieniu taktowania wynik ponad 8100pkt.

Wiec wydaje mi sie ze cos nie tak skoro macie takie slabe wyniki.

durek5 - wynik w normie masz wersje se wiec nie spodziewaj sie duzych wynkow.

Edytowane przez siwkins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !!

Mam radka Gexcube 9200 128mb 128 bit i na 3Dmark2001 SE mam coś mały wnik tylko 3100 a nie mam podkręconej wcale karty. Wydaje mi sie że wynik powinien być lepszy :unsure:

Ile mogę max. z niego wyciągnąć żeby mżna było grać :mellow:

1465843[/snapback]

no ja mam tez podobna grafe tyle ze SE. I mi wyciska 6600 w 3dmark 2001. Mnie sie zdaje ze troszke malo ci wyciaga. Mi na gf2 mx200 wyciagal sprzet 1700pkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba bardziej niz tragiczny bo na 1800+ 256MB i mx4 mialem 6500 bodajze. nie masz przypadkiem starsznie zasyfionego systemu? czy przesiadales sie z nV i nie wyczysciles sterow od starego gpu? moze nie masz zaistalowanych driverow do plyty glownej i ci zacina przez to... duzo mozliwosci wiec sproboj na nie odpowiedziec. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To do DX8.1 lepiej kupić 9200? :> Bo na 9550 ma sie około 8500 z tego co wiem :) Nie psrawdzałem nie podkreconej :)

1470331[/snapback]

no ja na plycie Ga-7VT600 mialem dokladnie 7006 smarkow (R9200SE 128/64) po zmianie na GA-7NF-RZ z nF2 wynik skoczyl do 7300 (ofkz @ 640x480) przy 1024 wyciaga cos nieco ponad 5600... faktem jest ze po tej karcie wiele nie mozna sie spodziewac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi