MaciekCi Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Witam, potrzebuję sensora termicznego płaskiego , dokładnie taki : Miałem jeden taki , dostałem wraz z płytą główną Soltek'a , lecz niestety sensor się przepalił. Widziałem również taki sensor w niektórych coolerach. Czy ktoś wie gdzie mogę nabyć taki sensor ? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) raczej takiego niekupisz a jezeli ktos bedzie mial na sprzedanie to sie nie oplaci taniej dorwac zwykly termistor i zrobic sobie kabelek ,bo to co masz na zdjeciu to termistor SMD jest jeszcze opcja taka ze sa obudowy z wyswietlaczami bez zasilaczy po 85pln w tym ukladzie wyswietlacza sa powiedzmy 3 takie termistory - mozna sobie obciac :D podstawowe pytanie- czy musi byc plaski (jak pod radiator w okolice rdzenia to tak) czy moze gdzies na wierzch - wtedy mozesz kupic zwykly termistor podobny termistor jest tez w TT Volcano ,ale nie wiem jaki numer - taki z pomaranczowym wiatrakiem i prostym w budowie radiatorem Edytowane 27 Maja 2005 przez KGB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 na alegro radze poszukac bo kiedy widzialem o 10zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) szukam takiego termistora a moze to dioda termiczna (oznaczenie jakos nie przemawia do mnie) jest on od aerogate III jesli nie ma mozliwosci zakupienia takiego to jakis inny o zblizonej charakterystyce Edytowane 18 Stycznia 2006 przez ^KapitaN^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) jakiś tydzień temu został sprzedany taki za 10pln na allegro. miałem nawet kupić ale nie... ===== znalazłem takie cuś i posiada w zestawie sensor termiczny Edytowane 18 Stycznia 2006 przez PAWEEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 jasny gwint ale archeolog :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 znalazłem takie cuś i posiada w zestawie sensor termicznyno i co to ma wspónego z tym o co pytałem ? sensorow termiczncyh jak mrówków a ja potrzebuje akurat taki jak na zdjeciu z tym ze nie musi byc identyczny chodzi mi glownie o wspolprace ze scalakiem ktory jest w areogate 3 jesli ktos ma ten model panelu i moze sprawdzic dokladnie co to za czujnik to bedzie bardzo pomocne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 http://www.dzikie.net/artykuly/aerogate3/big/7.jpg kumpel kupil kiedys 8 sztuk do GateWatcha na allegro - ceny niestety nie pamietam ale jakis ciezki wydatek to to nie byl Czasami sie zdarza cos fajego kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Faktycznie troszeczke się pomyliłem <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) szukam takiego termistora a moze to dioda termiczna (oznaczenie jakos nie przemawia do mnie) jest on od aerogate III jesli nie ma mozliwosci zakupienia takiego to jakis inny o zblizonej charakterystyce mam cos podobnego nie pamietam z czego ;) u mnie oznaczenie to: TTF-103 zakonczony wtyczka dwu-pinowa Edytowane 19 Stycznia 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...