cyron5 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam. Moja dziewczyna, ktora zupelnie nie zna sie na komputerach :) byla dzisiaj zobaczyc komputer jaki sobie zakupi. Kosztuje on 4500 zl (mozliwe ze naprawde wiecej, bo Jej ojciec ma znajomosci w tym sklepie, aczkolwiek na pewno nie duzo drozej) Chodzi o to, ze Ona zaczela mi mowic o jakiejs wbudowanej wiezy czy odtwarzaczu mp3 w obudowe, o jakims pilocie do tego, glosnikach tez na pilota. Nie wiem co tam jest w srodku, jaki sprzet. Gosc ze sklepu mowil ze bardzo dobry i ze to pierwszy taki model w ich ofercie. Ciekawi mnie co to moze byc za urzadzenie :D i czy to naprawde moze byc dobre :) za 4500 zl... z monitorem LCD 17'' Komputer wyglada jak klasyczny, czyli normalna obudowa, tylko ze z tym "czyms" nad CD-ROMem... Jezeli to glupi temat to sorry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyron5 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nikt nie wie co to moze byc??? Boje sie ze wcisna Jej jakies gowno z duza iloscia bajerow i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam. Moja dziewczyna, ktora zupelnie nie zna sie na komputerach :) byla dzisiaj zobaczyc komputer jaki sobie zakupi. Kosztuje on 4500 zl (mozliwe ze naprawde wiecej, bo Jej ojciec ma znajomosci w tym sklepie, aczkolwiek na pewno nie duzo drozej) Chodzi o to, ze Ona zaczela mi mowic o jakiejs wbudowanej wiezy czy odtwarzaczu mp3 w obudowe, o jakims pilocie do tego, glosnikach tez na pilota. Nie wiem co tam jest w srodku, jaki sprzet. Gosc ze sklepu mowil ze bardzo dobry i ze to pierwszy taki model w ich ofercie. Ciekawi mnie co to moze byc za urzadzenie :D i czy to naprawde moze byc dobre :) za 4500 zl... z monitorem LCD 17'' Komputer wyglada jak klasyczny, czyli normalna obudowa, tylko ze z tym "czyms" nad CD-ROMem... Jezeli to glupi temat to sorry :) 1468135[/snapback] Drukarka, glosniki z bajerami, klawiatura microsoftu, obudowa z neonami ... a w srodku Asrock z Sempronem :) . Dziekuje postoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nEwbiesz Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 wg mnie to jest jakies gowno :) Sam pracuje w sklepie komputerowym i wiem po co sa stosowane takie urzadzenia - przewaznie gowniane a maja klienta zachecic do zakupu. W tej cenie twoja dziewczyna kupi bardzo dobry komp i jeszcze jej wystarczy na "zwykla" wieze z mozliwoscia odtwarzania mp3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 pewnier sprzet do [gluteus maximus], mocny proc, dupiatem obo, mało ramu, słaba grafa, ale za to fajan obudowa i "cos" nad cdromem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyron5 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 No zlozylem Jej komputer za 4300. Naprawde dobry. Ale jak to bywa w sklepach... Naciagaja... A to ze czesci nie ma i trzeba by bylo czekac , a to, a tamto... Bedze go miala w pon lub wtorek, napisze co ma w srodku... Oby chociaz bylo to cos sredniej klasy :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Celeron D 2,9ghz :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Celeron D 2,9ghz :lol: :lol: :lol: 1468362[/snapback] Zamiast sie nabijac to piwo bys postawil koledze za to ze tepi te 'supermarkety' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Stawiam, nawet czikite dam :banana: [[[; Wracając, stawiam na jakiegoś p4, 512 ramu, dysk 80gb itp ;] zresztą okaze się, bądź dobrej myśli. Może sie a64 trafi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 na bank pewnie a64 3200xp dfi ultra d i 1gb adata vitesta 600 zasilacz tagana a grafa to będzie 6800gt pomyłka 2x6800ultra :) co za ludzie żeby kupować kota w worku za 4500zł śmieszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 co za ludzie żeby kupować kota w worku za 4500zł śmieszne 1468509[/snapback] To sobie wyobraź ze wiekszosc ludzi tak kupuje komputery, co prawda nie za tyle ale za 1.999.99 ;). W dodatku z plombami i praktycznie bez serwisu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 W Vobisie sprzedają też takie wynalazki, tyle że obudowy mają zupełnie inny kształt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...