Skocz do zawartości
cyron5

"super" Sprzet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Moja dziewczyna, ktora zupelnie nie zna sie na komputerach :) byla dzisiaj zobaczyc komputer jaki sobie zakupi. Kosztuje on 4500 zl (mozliwe ze naprawde wiecej, bo Jej ojciec ma znajomosci w tym sklepie, aczkolwiek na pewno nie duzo drozej) Chodzi o to, ze Ona zaczela mi mowic o jakiejs wbudowanej wiezy czy odtwarzaczu mp3 w obudowe, o jakims pilocie do tego, glosnikach tez na pilota. Nie wiem co tam jest w srodku, jaki sprzet. Gosc ze sklepu mowil ze bardzo dobry i ze to pierwszy taki model w ich ofercie. Ciekawi mnie co to moze byc za urzadzenie :D i czy to naprawde moze byc dobre :) za 4500 zl... z monitorem LCD 17'' Komputer wyglada jak klasyczny, czyli normalna obudowa, tylko ze z tym "czyms" nad CD-ROMem...

Jezeli to glupi temat to sorry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Moja dziewczyna, ktora zupelnie nie zna sie na komputerach :) byla dzisiaj zobaczyc komputer jaki sobie zakupi. Kosztuje on 4500 zl (mozliwe ze naprawde wiecej, bo Jej ojciec ma znajomosci w tym sklepie, aczkolwiek na pewno nie duzo drozej) Chodzi o to, ze Ona zaczela mi mowic o jakiejs wbudowanej wiezy czy odtwarzaczu mp3 w obudowe, o jakims pilocie do tego, glosnikach tez na pilota. Nie wiem co tam jest w srodku, jaki sprzet. Gosc ze sklepu mowil ze bardzo dobry i ze to pierwszy taki model w ich ofercie. Ciekawi mnie co to moze byc za urzadzenie :D i czy to naprawde moze byc dobre :) za 4500 zl... z monitorem LCD 17''  Komputer wyglada jak klasyczny, czyli normalna obudowa, tylko ze z tym "czyms" nad CD-ROMem...

Jezeli to glupi temat to sorry :)

1468135[/snapback]

Drukarka, glosniki z bajerami, klawiatura microsoftu, obudowa z neonami

... a w srodku Asrock z Sempronem :) . Dziekuje postoje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg mnie to jest jakies gowno :) Sam pracuje w sklepie komputerowym i wiem po co sa stosowane takie urzadzenia - przewaznie gowniane a maja klienta zachecic do zakupu. W tej cenie twoja dziewczyna kupi bardzo dobry komp i jeszcze jej wystarczy na "zwykla" wieze z mozliwoscia odtwarzania mp3 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zlozylem Jej komputer za 4300. Naprawde dobry. Ale jak to bywa w sklepach... Naciagaja... A to ze czesci nie ma i trzeba by bylo czekac , a to, a tamto... Bedze go miala w pon lub wtorek, napisze co ma w srodku... Oby chociaz bylo to cos sredniej klasy :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co za ludzie żeby kupować kota w worku za 4500zł śmieszne

1468509[/snapback]

To sobie wyobraź ze wiekszosc ludzi tak kupuje komputery, co prawda nie za tyle ale za 1.999.99 ;). W dodatku z plombami i praktycznie bez serwisu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi