ra-v Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 zna ktoś nazwę programu który robiłby coś takiego otóz są w programie gotowe samochody 3d można je oglądać itd... i żeby można vyłoby w programie kliknąć np. żeby dodało spoiler albo coś tam i żeby sie pojawiło... taki program do tuningu samochodów zna ktoś może taki program jeśli tak to prosze o podanie nazwy PS to dla mojego kumpla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nie znam ale rowniez chcialbym czyms takim sie pobawic, zawsze chcialem podrasowac Mustanga Shelby GT 500 '67 \o/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 najlepszy chyba narazie jest nfs:ug ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 A do bardziej zaawansowanych modyfikacji, to Monster Garage :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Albo Illegal Street zrobiony na silniku monstera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 3d studio max albo darmowy Blender ;] Dla ambitnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nie znam ale rowniez chcialbym czyms takim sie pobawic, zawsze chcialem podrasowac Mustanga Shelby GT 500 '67 \o/ 1469147[/snapback] On jest piękny taki jaki jest. nic w nim nie zmieniać. W sumie w filmie 60 sekund fajnie zrobili . ?Na Discovery ostatnio był program o firmie która je robila na potrzeby filmu a teraz normalnie na sprzedaż produkuje. Jak poszukasz to na powtórkę trafisz jakoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Oprócz tych ww. gier nic takiego nie znajdziesz. Możesz pobawić się 3dmaksem albo zlecić komuś wykonanie, ale tu już niestety trzeba się liczyć z kosztami. Jak masz zdjęcia tego samochodu to możesz też pobawić się w dodawanie części z innych wozów w photoshopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 oka tak też sądziłem że nic takiego sie nie znajdzie ale postanowiłem zapytać... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1910 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Programu jako takiego nie ma, który zajmował by się dodawaniem gotowych części i nie sądze aby takie coś wogóle powstało w końcu każde zdjęcie robione jest z innego kąta pod innym stopniem padają promienie słońca itp. Jedyną możliwością są programy graficzne trochę chęci i talentu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 proszę bardzo :> LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 http://forum.tuning.pl/viewforum.php?f=9 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 proszę bardzo :> 1470029[/snapback] wolę to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 BOSKIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Aaaaa :) jak zobaczyłem napis Drag racer v3 to już wiedziałem o co chodzi ;) Wymiata. Ale prawdziwy vt to chyba tylko iacoski + jego photoshop ;) To że nie ma takiego programu- no cóż. Komu by się chciało dodawać kilkadziesiąt modeli samochodów w 3D, do tego modele zderzaków, spojlerów, tekstury z obrazkami (albo możliwość robienia własnych mazów na aucie), jeszcze z setka felg, niektóre elementy silnika (np. dolot, chłodnica, filtr powietrza), zawieszenie (bo trzeba lowridera czasem zrobić ;) ), hamulce (bo przez felgi widać czasem tarcze i zaciski ;) ). Dużo roboty. A mając założenie że to ma być tylko do robienia VT, i to raczej darmowe narzędzie, to raczej nikomu by się nie chciało. Za dużo roboty i nic w zamian, prócz satysfakcji. No i jeszcze z czasem auta się starzeją i wchodzą nowe modele, więc... A tam! Rozgadałem się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Mi się znudził drag racer... pełno bugów ma.... czasem samochód ma lepsze przyspieszenie czasem gorsze :| (przez to moją 1200 konną imprezą przegrywałem z gówinkami 500 konnymi...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Heh, a moje BMW M5 wymiata wszystko - jak sie suwak trudnosci przesunie max w lewo i nie sciga z supercars w stylu F1 czy XJ220 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...