Skocz do zawartości
TDK

Kupie spalonego Atnka,Duraka,Celka,Pentium do 10zl

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie-wiem że od tego jest giełda ale chyba nikt tam nie zaglada :). Chodzi mi tylko o procki na Socket A, Socket 370 ew Socktet 478 ale chyba PIV nikt mi za 10zl nie sprzeda ;). Najlepszy byłby duron. Jeśli ktoś byłby zainteresowany-na priv.

-------------------------------------------------------------------------------------

Procek nie może być osmolony ani nie może nie mieć jądra ;). Musi być cały. No i nie musi być spalony, może być po prostu padnięty :twisted: :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po kiego grzyba Ci " ZJARANY" procek?? chcesz sobie zrobic breloczek?? :)

pewnie chce sobie nimi lazienke wykafelkowac :wink: 8) :lol: :lol: :D

to bylby dobry pomysl..... ale drogo by wyszlo...... i kafelek to okolo 40 zeta.. :twisted: liczac na oko wymiary ze 1 kafelek to 4 procki :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma sie wejscie w hurtowni i na podmianke sie idzie  8) ile doplacasz zeby wymienili na sprawnego proca ?

NIE CHCE SPRAWNEGO :D:D. Ma byc niesprawny :). Dziwnie bym sie czul robiac dziurke w sprawnym procku :D

kiedys musi byc ten pierwszy raz... :wink: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma sie wejscie w hurtowni i na podmianke sie idzie  8) ile doplacasz zeby wymienili na sprawnego proca ?

NIE CHCE SPRAWNEGO :D:D. Ma byc niesprawny :). Dziwnie bym sie czul robiac dziurke w sprawnym procku :D

masz przeciez takiego ladnego procka Athlon XP 1700@2000 ... ja Ci moge pomoc go spalic jak sam nie umiesz :wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bruce a jak na to zareagowali w szkole :)  (o ile jeszcze uczęszczasz :) ).A jak nie w szkole to jak w miesciee :D (zakladajac ze nosisz go na widoku :D )

ja bym sie bal ze mi go ukradna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bruce a jak na to zareagowali w szkole :)  (o ile jeszcze uczęszczasz :) ).A jak nie w szkole to jak w miesciee :D (zakladajac ze nosisz go na widoku :D )

ja bym sie bal ze mi go ukradna :D

nosze na widoku :D dresy sie dziiwnie patrza, znajomi mooiwa: po co go nishczyles bylo mi go oddac, wsadzilbym se go na plyte, bo mam pentium 2:lol:

a poza tym to norma :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi