TDK Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jak w temacie-wiem że od tego jest giełda ale chyba nikt tam nie zaglada :). Chodzi mi tylko o procki na Socket A, Socket 370 ew Socktet 478 ale chyba PIV nikt mi za 10zl nie sprzeda ;). Najlepszy byłby duron. Jeśli ktoś byłby zainteresowany-na priv. ------------------------------------------------------------------------------------- Procek nie może być osmolony ani nie może nie mieć jądra ;). Musi być cały. No i nie musi być spalony, może być po prostu padnięty :twisted: :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 po kiego grzyba Ci " ZJARANY" procek?? chcesz sobie zrobic breloczek?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Na Allegro pelno tego maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 po kiego grzyba Ci " ZJARANY" procek?? chcesz sobie zrobic breloczek?? :)pewnie chce sobie nimi lazienke wykafelkowac :wink: 8) :lol: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 po kiego grzyba Ci " ZJARANY" procek?? chcesz sobie zrobic breloczek?? :)pewnie chce sobie nimi lazienke wykafelkowac :wink: 8) :lol: :lol: :D to bylby dobry pomysl..... ale drogo by wyszlo...... i kafelek to okolo 40 zeta.. :twisted: liczac na oko wymiary ze 1 kafelek to 4 procki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Nie chce go nosic na szyi:P. A teraz dajcie jakies oferty. Na allegro szukam ciągle ale jeśli cena jest powyżej 10zl to sorki ale to malo oplacalne, bo trzeba jeszcze 3zl na przesylke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ma sie wejscie w hurtowni i na podmianke sie idzie 8) ile doplacasz zeby wymienili na sprawnego proca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a interesuje cie celeron 533 mhz ale ten stary (nie FC-PGA) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 to nie jest taki zly pomysl fajny breloczek do kluczy ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 a interesuje cie celeron 533 mhz ale ten stary (nie FC-PGA) ?? NIe-jesli celki i pentiumy to tylko FCPGA. Nie chce nosic procka wielkosci linijki na szyi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ma sie wejscie w hurtowni i na podmianke sie idzie 8) ile doplacasz zeby wymienili na sprawnego proca ? NIE CHCE SPRAWNEGO :D:D. Ma byc niesprawny :). Dziwnie bym sie czul robiac dziurke w sprawnym procku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ma sie wejscie w hurtowni i na podmianke sie idzie 8) ile doplacasz zeby wymienili na sprawnego proca ? NIE CHCE SPRAWNEGO :D:D. Ma byc niesprawny :). Dziwnie bym sie czul robiac dziurke w sprawnym procku :D kiedys musi byc ten pierwszy raz... :wink: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ma sie wejscie w hurtowni i na podmianke sie idzie 8) ile doplacasz zeby wymienili na sprawnego proca ? NIE CHCE SPRAWNEGO :D:D. Ma byc niesprawny :). Dziwnie bym sie czul robiac dziurke w sprawnym procku :D masz przeciez takiego ladnego procka Athlon XP 1700@2000 ... ja Ci moge pomoc go spalic jak sam nie umiesz :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Twój też jest nieżly ;). Celek pasowałby do mojej koszuli:). TO jak??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Twój też jest nieżly ;). Celek pasowałby do mojej koszuli:). TO jak??:) chcesz sie wymienic Athlon XP 1700@2000 na celek 633@1000 ?? zglaszam sie jako pierwszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ja mam durnia 700 an shyi tra :D a bede mial jeshcze 900, ktoora sie w dixach wywala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Bruce a jak na to zareagowali w szkole :) (o ile jeszcze uczęszczasz :) ).A jak nie w szkole to jak w miesciee :D (zakladajac ze nosisz go na widoku :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Bruce a jak na to zareagowali w szkole :) (o ile jeszcze uczęszczasz :) ).A jak nie w szkole to jak w miesciee :D (zakladajac ze nosisz go na widoku :D ) ja bym sie bal ze mi go ukradna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Bruce a jak na to zareagowali w szkole :) (o ile jeszcze uczęszczasz :) ).A jak nie w szkole to jak w miesciee :D (zakladajac ze nosisz go na widoku :D ) ja bym sie bal ze mi go ukradna :D nosze na widoku :D dresy sie dziiwnie patrza, znajomi mooiwa: po co go nishczyles bylo mi go oddac, wsadzilbym se go na plyte, bo mam pentium 2:lol: a poza tym to norma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...