dexxter Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam! Szukam jakiegos panelu w kolorze ivory. Nigdzie nie moge znalezc. Czy ktos wogole robi takie? Z gory dzieki za opdpowiedz. Greetz 4 all :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 W sumie nie spotkałem się z takim kolorem panelu- choć to nie znaczy że takich nikt nie produkuje. W ostateczności możesz pobawic się i przemalować jakiś inny :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexxter Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 dlugie szukania i nic :( ja tez nie moge nic znalezc :( a szkoda. Wiec pytanie jest inne. Jakie panel polecacie do 120 zl? thx 4 help greetz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ja proponuje zrobić taki panel sam w domu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexxter Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 propozycja bardzo dobra, ale... nie znam sie na elektronice :( A chcialbym zeby mial jakis wyswietlacz. Pewnie trzebaby sie w cyfrowke bawic, a to nie jest zbyt proste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Zajrzyj TUTAJ to może cos trafisz dla siebie - ale to są panele raczej z górnej półki. Ja sam przymierzam się do 2 pozycji w rankingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 nie chce aby potraktowano to jako reklame ale w najnowszym numerze (kwiecień/maj 2005) "Nowego elektronika" jest taki panel do wykonania gotowy kosztuje 79 zł (można u nich zamówić) lub zrobić samemu. Jest tam całkowity opis elementów a płytke można u nich zamówić za darmo(gotową) wystarczy zakupić gazete i wysłac do nich zamówienie wycięte z gazety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexxter Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) eh... chyba za pozno przeczytalem ostatnia odpowiedz, bo dzis jest 1 czerwiec :( mam nadzieje ze uda mi sie jutro kupic jeszcze ta gazete. Chyba poszedlbym na to :) Udalo mi sie kupic jeszcz dzis gazetke. Myslalem o czyms innym. Tameten schemat steruje automatycznie na podstawie temp, a ja chyba wole robic to sam :P Edytowane 2 Czerwca 2005 przez dexxter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...