g0rgiasz Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Witam mam pytanie: co może byc przyczyna tego że jak podpinam dvd (samsung 12x) to xp restartuje sie na zaraz przed zalogowaniem. (dvd np pod win98 chodzi bez problemu-ale nie na tym kompie). Może to byc wina biosu??? -cos jest zle ustawione? ale co? W biosie jest wszystko ok widzi go prawidłowo! Próbowałem go podpiąć samego i dalej to samo, próbowałem różnych ustawien zworek i nic to nie zmienia (a zasilacz -400W napewno wyrabia bo nie kreci sie na maxa, wypiąłęm inny naped i jest to samo Edytowane 29 Maja 2005 przez g0rgiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Jesli dziala pod 98, to odpadaja raczej powody sprzetowe (zworki, bios, zasilacz itd) i zostaje kwestia sterownikow. Edit: Wlasnie przeczytalem opis... masz XP SP2. A wczesniej dzialalo? Wiem, ze to ostatecznosc, ale format powinien rozwiazac problem. Edytowane 29 Maja 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...