Skocz do zawartości
lukasrz

Deer Hunter - The 2005 Season

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam bardzo fajną gierkę :) całkiem inna od typowych "zwykłych" gierek, nie wiedziałem ze cos takiego w góle istnieje.

Mamy do dyspozycji kilka b fajnych laskow, zagajników :) w których polujemy na zwierzynę :D

Oto ta gieralka ;]

Dołączona grafika

Dołączona grafika

fajna zabawa naparwdę :) do tego na koniku mozemy sobie ojezdzic albo samochodzikach :D

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra dla cierpliwych ;)

w 2004 troche dziwnie sie na tym koniu jezdziło

ale gra jest spoko jak sie ma czas i takie zainteresowania

1477371[/snapback]

nie mam czasu i takich zainteresowan ;) ale czasem fajnie pograc w takie cos godzinek czasu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka! Nie mam z kim grac(ci mi nie wchodzi) w Deer Huntera 2005 na necie to pomyślałem, że tu kogoś znajde :) wszystkich chętnych zapraszam na Gadu-Gadu 5502380 jeśli znacie kogoś kto gra w Deer Hunter podajcie email lub numer gg.(chyba można takie tematy tu zakładc??)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie niema takich jeszcze. Jakbyś jednak chiał pociupac to napisz mi i popytaj kumpli :] może znacie jakieś klany albo squady albo inne takie grupki?

EDIT: nieno takie duże forum a nikt nie gra w Deer Huntera :mur: <_<

EDIT2: ja dalej czekam na zgłoszenia! czekam do końca sierpnia! jakby ktoś chiał zagrac to niech pisze na gg 5502380(nawet jak mnie niema) lub szukał serwera - (nazwa servera została ZMIENIONA) "Made in Poland" lub "Made in Poland v1.2" zapraszam wszystkich zainteresowanych

EDIT3: Pojawił się problem z serverem(wcześniej było OK) nikt niemoże się podłączyc do servera... wysakkuje komunikat - "client closed by server" jeśli ktoś wie o co chodzi niech napisze - mimo to dalej zapraszam na server(byc może problem jest chwilowy lub coś takiego)

Edytowane przez M@ni@k(LM)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi