bqrtek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 cze, moja wiedza na powyższy temat jest prawie taka sama jak wiedza o właściwościach argentyńskiego kaktusa -- czyli bardzo mała, chce sobie podłączyć dysk do ps2 żebym nie musiał 50 razy dziennie wkładać swap magica i 49 razy dziennie gta sa. w moim slimie mam taki bayer ja network adapter i czy możecie mi powiedzieć czy można do tego podłączyć dysk ?? na allegro znalazłem coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53033543 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 do slima nie można podłączyć dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielcpu Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) do slima nie można podłączyć dysku. 1476359[/snapback] można, nie wszystkie gry chodzą ale możliwość jest. pozatym widziałem zdjęcia w necie podłączonego dysku 3,5" bezpośrednio do płyty głównej slima. Sęk w oprogramowaniu <_< Edytowane 1 Czerwca 2005 przez arielcpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 można, nie wszystkie gry chodzą ale możliwość jest. pozatym widziałem zdjęcia w necie podłączonego dysku 3,5" bezpośrednio do płyty głównej slima. Sęk w oprogramowaniuwszystko można :) I ja o tym wiem. Ale tu nie o to chodi żeby rozbebeszać konsolę i wpinać dysk bezp. do płyty. A już tymbardziej jak ktoś się nie zna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bqrtek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 od jakiegoś gościa dostałem taki link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52897771 czy to by załatwiło sprawe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 od jakiegoś gościa dostałem taki link 1477712[/snapback] Teoretycznie to jest to samo co USB Extreme, ale praktycznie to nie odpalisz tego na konsoli z powodu braku odpowiedniego oprogramowania. Musisz kupic jakis sprzet z przeznaczeniem konkretnie dla konsoli. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Do slima podlaczasz dysk przez USB (1.1 niestety:/) Gdy laduja sie torszke dluzej niz przez plyte.Potrzebny jest jeszcze USB Extreme badz USB Advence. Jedno to wczesniejsza wersja niestety nie pamietam kojensci. Lista kompatybilnosci z grami ktora widzialem ujawnila przede mna ogromna liczbe tytulow, a to ze mala gierek dziala to chyba mit :> Roniez mozna obejsc sie bez orginalnego USB Etreme'a robiac tzw Exploita i wgrywajac program na memorke :) Wtedy do bootowania potrzebna nam bedzie orginalna plyta z PSX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Albo po prostu przerobic konsole, co daje mozliwosc korzystania rowniez z innych programow (jak np. Media Player czy PS2OS). A gierek jednak dziala malo w porownaniu z PS2 i dyskiem podlaczonym przez NA. Co nie znaczy, ze lista jest bardzo krotka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...