Skocz do zawartości
Mateoosh

The best p2p.

Da best p2p is...  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Da best p2p is...

• ...KaZaA
      19
    • ...DC(++)
      10
    • ...Imesh
      1
    • ...eDonkey
      3
    • ...other
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Na DC pelno fake'ow podobnie jak na Kazie. No i nie ma hashowania pliku i mozliwosci jednoczesnego sciagania np od 10 ludz z predkoscia 3 kb uzyskujac efektywnie 30 kb ;)

Inna sprawa to ilosc dostepnych gier filmow itp, pod tym wzgledem donkey jest nie do pobicia (zwlaszcza przy sciganiu polskich zadkich plikow)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza sie KAT ze sa fake an dc ale...trzeba wiedziec na jakim sie hubie siedzi ...ja siedze na jednym do roku.Hub rejestrowany kulturka (fakt jest rygor) ale fakow i tego typu rzeczy nie ma a jak sa to sie od razu tepi i byle kto na ten hub nie ma w stepu.Od roku siedze i jestem happy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DC++(0.163v i 0.181v) iz da bezt :D hmmm na dc nie znalazlem jesio zadnego fake'a no chyba ze goscia ktory udostepnia 100GBz czego tylko 1GB plików a i nawet to za duzo. troche eoslem sie bawilem ale to to mi jakos nie odpowiada.DC++ bezapelacyjnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza sie KAT ze sa fake an dc ale...trzeba wiedziec na jakim sie hubie siedzi ...ja siedze na jednym do roku.Hub rejestrowany kulturka (fakt jest rygor) ale fakow i tego typu rzeczy nie ma a jak sa to sie od razu tepi i byle kto na ten hub nie ma w stepu.Od roku siedze i jestem happy:)

zainstaluj edonkey, emule lub overnet a nigdy nie wrocisz do DC, wiem bo sam tak zrobilem ;)

Sproboj np na DC znalezc jakis polski film z lat 60 - zycze powodzenia :D

Zreszta wszystkie gry i filmy wychodza najpierw w sieci donkeya, a potem docieraja do innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uzywam eMule'a i iMesha... emułek do nowosci, soft, filmy itp.. a imesh jesli trzeba jakas pojedyncza muze. aha no i jeszce emuł rzadzi jesli potrzeba pelnych albumow z muzyka, najczesciej sa ladnie poripowane... jedyny problem to trafic na dobry serwer, raz sie uda raz nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od roku siedzę na edonkeyu, miesiąc temu przesiadłem się na overnet:

-większa bezobsługowość, trochę lepsze transfery

-na razie to beta więc mniejsza stabilność

sproboj emule, niedlugo moze bedzie przeszukiwal takze overnet ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi