tigrysek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ten post juz jest poruszony na Microsoft Windows - ale po prostu nie wiem gdzie się z nim udać: "Siemka. Sytuacja wyglada tak: Qmpel instaluje Windowsa XP z SP 2 z plytki i wszystko mu smiga. Ja instaluje Windowsa XP z SP2 z tej samej plytki i wszytko dobrze dziala... Instaluje swojej dziewczynie Windowsa XP z SP2 z tej samej plytki i sa problemy z programami do sciagania muzy. LimWire, Kazaa itp. Nie chca sie w ogole laczyc a jak juz sie polacza to dopiero po baaaaardzoooo dlugim czasie... Dziwna sytuacja... Qmpel ma internet od TPSY (dzielony przez ROUTER na 2 kompy) ja mam ADSL 128 z Neo i moja dziewczyna ma Internet z TPSY dzielony na 8 kompow. Reszta internetu dziala bez zarzutu co nie zmienia postaci rzeczy. W LimWire Pro 4.8.1 wyskakuje bodajze blad cos z trybem pasywnym... Znacie moze rozwiazanie problemu???? Moze to przez glupie Centrum Zabezpieczen. Ale wszystkie zabezpieczenia sa WYLACZONE a takze byly na NIE MONITOROWANE..." Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Skoro lacze jest dzielone, to ktos nim zarzadza a wiec moze np zablokowac porty dla P2P lub obciac na nich transfer do 1Kbps.. Czy u innych osob z jej sieci dziala P2P? Zapytaj dostawce, czy nie blokuje itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...