Jurand22 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam. Potrzebuje opisu wyjścia s-video 7 pinowego w karcie graficznej Radeon 8500. Obraz zapodany z kompa na tv jest bez kolorów i chciałbym przerobić kabel (euro / s-video) .s- video jest 4 pinowy i nie wiem czy da sie z tym cos zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) proponuje poszukać w necie (s-video to s-video :] ) np: http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=1541915 możesz po prostu podejść do elektronicznego i poprosić o skonstruaowanie odpowiedzniego kabla, dużo nie biorą... :D Edytowane 4 Czerwca 2005 przez xor_ew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 S-Video w R8500 jest 4 pinowy, tak jak wszedzie. Dodatkowe piny, ktore sa w zlaczu, sluza do wyprowadzenia sygnalu Composite (z uzyciem dolaczonej do karty przejsciowki). Spokojnie mozna uzywac zwyklego, 4-pinowego kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand22 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Siema. Poradziłem sobie z przewodem S-Video w radeonie 8500.Jeśli to kogoś interesuje to podaje stronke z opisem- www.republika.pl/krzyskargul/www/tvout/tvout.htm . Miałem troche zakłóceń ale po zablokowaniu "pełzania plamki" jest oki. W karcie nvidi było troche inaczej ale cóż... Ważne że działa :lol: I dzięki za pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...