Icek_lol Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Witam, chciełem sie zapytac jakie sa programy do podkrecania procesora i ktory najlepszy? :banana: Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 :D bios :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Bios i moze jakieś clockgeny, ale zęby clockgena uzywać to trzeba miec odpowiednie mobo - njalepiej firmowe :) www.cpuid.com - tam znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 slyszalem o programi cpucool, czy tym tez moge sprobowac podkrecic? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 i jak w tym fajnym programiku moge podkrecic(cpu-z)? mam pentium3 750Mhz( w biosie go podrkrecilem na 840Mhz, wiecej nie moge, a chcialbym podkrecic na conamniej ok. 1Ghz) :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zaleznosc jest taka, ze wiecej podkrecisz w biosie niz jakimkolwiek programem (mowie o stabilnej pracy koputera). W biosie pozmieniasz takie rzeczy jak ratio fsb - szyna pci/agp, podniesiesz napiecie, zminisz timingi na sdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 fajnie, ze wiem ja w biosie zmienic fsb :lol: Pewnie mnie wyslecie do dzaile FAQ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 i jak w tym fajnym programiku moge podkrecic(cpu-z)? 1485573[/snapback] no to poprawiłeś mi nastrój :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek_lol Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 no to poprawiłeś mi nastrój :D 1485601[/snapback] No skad mam wiedziec co sie w tym robi :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Moze ty sobie lepiej odpusc to podkrecanie. Skoro forum jest dla Ciebie zbyt skomplikowane aby o tym poczytac to nie wroze cie duzych sykcesow w OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Mówiłem żebyś wszedł an www.cpuid.com i tam na zakładkę CLOCKGEN !! I tam poszukaj. W CPU-Z się nie podkręca !! :mur: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 i jak w tym fajnym programiku moge podkrecic(cpu-z)? 1485573[/snapback] glosuje!!! text miesiaca :lol: :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 ha! a to dobre ;) gosciu wchodzisz w bios. znajdujesz opcje gdzie pisze external clock i/lub fsb i tam sobie zwiekszasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawllok Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ejj ludzie mam problem z ClockGenem. Podkręciłem procka i gdy wyłącze kompa to po ponownym włączeniu resetuje się do ponownych ustwień co musze zrobić żeby zachowac ustawienia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Biosem się podkręca a nie jakimiś programami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 zaraz ktos zapyta jakim programem podkrecic bios... pfhahha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Pewnie tak. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) tak to jest jak szewc sie zabiera za fryzjerstwo... CZYTAC I POZNAC podstawy, a potem zadawac pytania. najprosciej walnac posta na forum i niech napisza, pewnie. ja nie musze umiec, wazne ze oni potrafia.... juz nawet google sie nie chce uzywac. kto mi powie jak wlaczyc pralke? bo nie umiem, a wy na pewno sie znacie. mam ksiazke ale nie chce mi sie jej szukac a na google nic nie ma(tak tylko sciemniam, nawet nie patrzylem). prosze pomozcie! paranoja.... Ejj ludzie mam problem z ClockGenem. Podkręciłem procka i gdy wyłącze kompa to po ponownym włączeniu resetuje się do ponownych ustwień co musze zrobić żeby zachowac ustawienia???od zachowania ustawien to jest bios a nie windows. skoro ustawiasz przez program to niby jak sprzet ma pamietac parametry po wylaczeniu? logiki troche :/ owszem, mozna ustawic zeby soft sam sie wlaczal po starcie windy i podkrecal kompa, ale jak - znajdziesz TU Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez x3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Moge udośtępnić artykuł z Experta gdzie pisze jak podkrecać.(Sam sie z niego kiedyś uczyłem) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 A ja ma pytanko skad sciagnac porgram bios o ktorym mowicie do podkrecania porcka bo nigdzie go nie moge znalesc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ps. wyprezdzilem juz czyjes pytanie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Nieeee tylko nie to bałem sie tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ale wy tu of-topy walicie :] no ale zrozumcie goscia nie zna sie kazdy (no prawie) kto zarejestrowal sie tu kiedys napisal posta jak to podkrecic (ja zreszta tez) a ty Icek_lol poczytaj forum i faq to sie troche zorientujesz o co chodzi w o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Moge udośtępnić artykuł z Experta gdzie pisze jak podkrecać.(Sam sie z niego kiedyś uczyłem) :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 No co wy clockgenem też mozna kręcic- bardzo wygodne-ale polecam zacząć od czytania forum a potem opanowania biosu- to naprawde nie jest trudne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Only BIOS ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Dam ten artykuł tam jest opisane wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...