mate76 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Dan napisał, że paczka jest w drodze. M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 thx za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 http://www.fedex.com/cgi-bin/tracking?trac...y_code=us&mps=y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 fajnie, paczuszka juz w wawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ok. Paczka już doszła. Dzięki Mate za zorganizowanie całego przedsięwzięcia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Dzięki Mate za zorganizowanie całego przedsięwzięcia :D kiedy następne zamówienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 fajnie, paczuszka juz w wawie :) Powiem więcej... W moich rękach. Jutro wysyłam tylko napisz na priva swój adres. Wysyłam Stolicą za zaliczeniem, jeśli chcesz inaczej to napisz. Jeśli ja zapłacę przy wysyłce to będzie dużo taniej. M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ok. Paczka już doszła. Dzięki Mate za zorganizowanie całego przedsięwzięcia :D Nie ma sprawy. Pozdrawiam. Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 hm a mojej paczuszki jeszcze nie ma :( prosze o numer paczki/przesylki ktora wyslales mate jsli to stolica poszlo to nie bedzie trudno namierzyc edit: paczka doszla, ale moje szczescie mnie przesladuje.. dodatkowy oring i stalowe srubki i nakretki, ktore zamowilem zamiast plastikowych wciely sie :((((((((((( eh..mam plastiki.. :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Cześć, KREMator: Wysłałem do Dana Twój adres. Napisał mi już, że Ci podeśle co trzeba. Dzisiaj przywiozłem komputerek (mało co mi ręce nie odpadły) od Mate'a. Trochę ciekło z bloku GF4 ale już jest OK. Mam tylko BIG problem, bo temperatura na TBird1200 niepodkręconym i z zasilaniem 1,8V jest 53C przy włączonym Prime95. Coś chyba nie tak? Blok minimalnie ciepły. Woda wcale. Możliwe, że podczas transportu się poluzowały śruby, ale nie wiem czy mogę je mocniej dokręcać, bo mogę rozwalić jądro (Mam coppershima oczywiście). No i druga sprawa, że woda z odrobiną Waterwettera się strasznie pieni i praktycznie rurami zasuwa piana a nie woda. Zaraz zrobię zdjęcia to zobaczycie jak to u mnie wygląda. M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 big thx za zalatwienie tego mate :) co do temp.. rzeczywiscie za wysoka.. i to na niepodkreconym.. moze dodac wiecej pasty miedzy proca a wb? przynajmniej bedziesz wiedzial czy to wlasnie brak styku, czy ta spieniona woda po prostu nie dziala jak trzeba... powietrze nie przenosi ciepla i trzeba cos dolac co przywrocic znow postac w pelni ciekla :) czekam na fotosy :) BTW: gdzies na forum czytalem, ze na czas transportu powinno sie zdejmowac bloczek, bo plyta normalnie powinna wytrzymac ciezar bloku, jednak podczas drogi to te sily troche wzrastaja, a na naszych polskich drogach to czasami.. wiec zalecano zdjecie bloczku z plyty na czas transportu :) i jeszcze takie pytanko.. tak mnie naszlo.. pod amd sa coppershimy a jest cos takowego pod p4? co prawda nie spotkalem sie, ale lepiej sie spytac i wiedziec, niz plakac ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 kiedy bedzie jakas seria nastepnego zamowienia :D ??? bo sie napalilem troche na maze3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 kiedy bedzie jakas seria nastepnego zamowienia :D ??? bo sie napalilem troche na maze3 No właśnie? Kiedy? Chciałbym Peltiera 226W :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 cos tutaj sie chyba odkleilo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 cos tutaj sie chyba odkleilo ? Odkleiło się jak się zakupiło, a teraz przydało by się jecze raz zakupić :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 i bedziecie czekac az ktos zaproponuje: "OOO to ja zakupie" jak sami nie zorganizujecie to nic nie kupicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 i bedziecie czekac az ktos zaproponuje: "OOO to ja zakupie" Jasne... leniwy jestem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Może by teraz zrobić akcje na jakis hardware?? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...