kris1111 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Miałem win98 i zainstalowałem na nowej partycji linux redhat jednak chyba coś pokręciłem bo na począlku nie miałem wyboru który system ma się załadować tylko linux się ładował. Ponownie użyłem fdiska i zainstalowałem win98, ale pozostały 2 partycje których nie mogę usunąć ani sformatować bo w oknie fdiska przy tych partycjach jest napis NONDOS . Jak mogę je sformatować, bo win 98 wogóle ich nie widzi???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 np linuxowym fdiskiem lub cfdiskiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Glupim fdiskiem tez chyba mozna . Bodajze jest opcja usun partycje spoza DOS .Dzizas kto tego urzywa ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilX Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 najlepiej usunąc te partycje z jakiegoś Live CD np. Ultimate Boot Cd . albo poprostu programem Ranish Partition Manager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PPR Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 A czy da sie zlozyc wszystkie partycje w jedna tylko w trybie textowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Co ty, za przeproszeniem, pieprzysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~blacksheep Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 1. Wszystko da się zrobić w trybie tekstowym. 2. Złączyć wszystkie partycję w jedną? Tzn. np. ntfs+ext3+swap+vfat = jeden-mega-super-system-plików? Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) możesz usunąć niepotrzebne i powiększyć np pierwszą, czerpiąc z pustego obszar na dysku ... aczkolwiek bezpieczniej jest wywalić all i od nowa pozakładać .... Edytowane 1 Lipca 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...