oleej Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Sukam programu. Ten program moze byc potrzebny np w takim przypadku gdy bedzie pozar i kompurer mi splobnie: "Mam bardzo istotne pliki bez ktorych nie mogl bym pracowac i poniewaz sa one takie wazne chcialbym miec np: kopie tych plikow na CD w domu itp... czy gdzies indziej tylko zeby one przetrwaly" :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Znajdz w sieci Fire Alarm Monitor 5.0 Lepszego programu nie widzialem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Znajdz w sieci Fire Alarm Monitor 5.0 Lepszego programu nie widzialem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 :roll: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Znajdz w sieci Fire Alarm Monitor 5.0 Lepszego programu nie widzialem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a może Gaśnica Pro jest lepszy i w dodatku polski :P a tak serio to zgraj sobie te ważne pliczki na Cd np. programikiem Nero mam nadzieje że masz nagrywarke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Tak mam nagrywarke i umie obsluzyc sie nero. Ale mi nie o to chodzi. Codziennie bede zapisywal nero na cd... Mi chodzi o program co by to robil. Prosze o pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 NASTEPNY BIG LOL :) LISEK.... POWINIENES URUCHOMIC DZIAL NA FORUM O NAZWIE "LOLE" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Tak mam nagrywarke i umie obsluzyc sie nero. Ale mi nie o to chodzi. Codziennie bede zapisywal nero na cd... Mi chodzi o program co by to robil. Prosze o pomoc :( kup se 1 plyte za 99 groszy 700 mb.... zrob z niej multisesyjna i sobie dogrywaj za kazdym razem.... wlazcenie nero to juz chyba nie problem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 albo rw hs 700mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 NASTEPNY BIG LOL :) LISEK.... POWINIENES URUCHOMIC DZIAL NA FORUM O NAZWIE "LOLE" :lol: Ja chcę tylko zauważyć że to naprawde niezły pomysł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 NASTEPNY BIG LOL :) LISEK.... POWINIENES URUCHOMIC DZIAL NA FORUM O NAZWIE "LOLE" :lol: Ja chcę tylko zauważyć że to naprawde niezły pomysł... Najlepsze jest to że ten dział bedzie sie cieszył największą popularnościa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...